I lørdagens kamp mod OB sikrede Søren Larsen ét point hen mod kampens afslutning, hvilket var en lettelse for angriberen.

– Det er fedt. Man kommer og får sådan en fantastisk modtagelse, og når man så oven i købet kan give lidt igen, så er alle glade, og det er dejligt. Det har været en rigtig god start, og jeg er glad for det valg, jeg har truffet, siger Larsen til JP Aarhus.

– Det var lige præcis det, jeg gerne ville. Det var det rigtige valg for mig, så det var overhovedet ikke svært at træffe. Og efter jeg er kommet til AGF, har jeg bare fået bekræftet, at det var en god beslutning. Det var det, jeg havde brug for. At komme hjem i nogle trygge rammer og til en hverdag, som man kender, og som er lidt lettere, siger han videre.

– Jeg blev kastet hurtigt ind i det, og det er herligt allerede at bidrage med mere end bare fight. Det betyder helt sindssygt meget, men når det er sagt, er det kun et mål, jeg har scoret, og det skal jeg selvfølgelig bygge videre på. Det nytter ikke noget, hvis der går 10 kampe, før det næste mål kommer, siger Søren Larsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here