AGF har hentet Søren Larsen hjem til Superligaen, og allerede i sin tredje kamp som indskifter viste den lange angriber tænder, da han sendte sin første AGF-scoring i kassen. Formen er stadig langt fra på plads, og derfor glæder Larsen sig til at komme i ordentlig form, så han kan starte inde for AGF:

– Jeg tænker på, hvor mange kampe jeg kommer til at spille. Det handler først og fremmest om, at jeg kommer i en form, så jeg kan starte inde. Men jeg skal spille 10-15 kampe, før jeg rammer min topform, fortæller Søren Larsen til JP Århus.

Hvor mange mål Larsen får scoret går han ikke så højt op i:

– Jeg kan godt blive en succes, selv om jeg ikke laver så mange mål, hvis jeg nu i stedet er med i mange mål. Det bekymrer mig ikke så meget.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here