Mark Howard frygtede en alvorlig ankelskade, da han faldt til jorden mod OB efter en nærkamp. Heldigvis kan den stærke midterforsvar dog ånde lettet op, da en scanning har vist at han er sluppet med en kraftig forstuvning:

– Jeg er verdens gladeste mand i dag. Lige da det skete, frygtede jeg, at noget var brækket eller revet over. Undersøgelserne har dog vist, at jeg er sluppet billigt. Min ankel er i øjeblikket på størrelse på en elefants, men når hævelsen om fem-syv dage har fortaget sig, kan jeg så småt begynde at træne igen, og der går realistisk set 3-4 uger, før jeg spiller igen, siger Mark Howard til agffodbold.dk.

Englænderen har startet inde i de første tre kampe for AGF, og efterlader nu et hul ved siden af norske Atle Roar Håland, som forventes udfyldt af Anders Kure eller Arthur Sorin.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here