AGF’s unge angriber, Aron Johansson, er tilfreds med Superliga-sæsonstarten. Godt med spilletid er det blevet til, men han indrømmer, at han gerne ville have scoret et par kasser. Islændingen har ageret start-duo med Peter Graulund i sæsonens første tre kampe, men nu er Søren Larsen imidlertid kommet til klubben, hvilket meget vel kan sende Johansson på bænken inden længe.

Aron Johansson er klart over situationen, men vil ikke give pladsen fra sig uden kamp. Hans præstationer har også vist, at han kan gøre sig på Superliganiveau. Han er selv udmærket tilfreds med den start, han har fået.

– Jeg er udmærket tilfreds med min indsats. Måske kunne jeg godt have scoret 1-2 mål, men generelt er jeg tilfreds med det spil, jeg har fået vist. Jeg synes selv, at jeg var med i mange angreb og også kom frem til flere afslutninger, siger Johansson til agffodbold.dk.

Han er som sådan ikke bekymret over tilgangen af Søren Larsen, som uden tvivl vil øge konkurrencen forrest på banen.

– Der vil altid være kamp om pladserne, og det er kun med til at gøre mig bedre. Vi er mange angribere om buddet, og det er bare op til mig selv i løbet af ugen at vise trænerne, at jeg skal starte inde, siger Aron Johansson som i en alder af 21 år står noteret for i alt 20 kampe for AGF’s førstehold.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here