Anders Nielsen leder efter en ny klub, da der ikke umiddelbart er udsigt til spilleminutter i AGF. Et skifte til Superliga-klubben Silkeborg har været tæt på, hvor flere kilder har bekræftet overfor AGFFAN.dk at lægetjekket var problemet. Det afviser Anders Nielsen i dag, og forklarer:

– Det er rigtigt, at jeg var meget tæt på at skifte til Silkeborg, men jeg har ingen problemer med knæ eller hjerte. Det var ikke lægetjekket der afgjorde, at jeg ikke kom til Silkeborg. Jeg har ikke haft problemer med knæet siden jeg var ynglingespiller i Køge, og mit hjerte fungerer som det skal. Jeg har en hjertefejl, og det sker der intet ved, og jeg har spillet mange Superliga-kampe siden det blev konstateret. Jeg føler mig frisk som en havørn, fortæller Anders Nielsen i dag.

Den alsidige forsvarsspiller kom til AGF tilbage i 2009, og har spillet seks kampe i den hvide trøje.

5 KOMMENTARER

  1. Citat fra Tipsbladet:

    “- Jeg har set en specialist, som har fundet ud af, hvad problemet er, så jeg har fået den rette behandling og forebyggelse. Jeg kunne ikke strække knæet helt ud, men nu skal musklerne om knæet bare løsnes op. Lige nu er jeg rigtig fortrøsningsfuld. At jeg kan komme tilbage efter ferien med meget mere energi i benene, fortæller AGF-forsvareren.”

    Ser da ud til han har haft problemer med knæet for nyligt.

  2. Jeg forstår virkelig ikke, hvor AGF ikke satser på Anders Nielsen.

    Han er en stærk spillende midterforsvar, hvilket vi godt kunne bruge. Måske er han ikke god nok til at være fast mand, men jeg ser et langt større lys i ham fremfor Anders Kure. Nielsen gjorde det super godt i Sønderjyske, hvor han i flere kampe var Sønderjyskes bedste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here