Lørdag eftermiddag åbner AGF og SønderjyskE op for fjerde runde af denne sæson i Superligaen. AGF’s tilbagevendte målmand og anfører spår en lige affære.

– Jeg forventer en rimelig lige kamp. SønderjyskE er altid et svært hold at spille mod, de står altid kompakt og forholdsvis langt tilbage på banen, så vi skal være tålmodige og undgå at lave dumme fejl, som de vil kunne straffe på kontraangreb, siger målmanden til bold.dk og fortsætter:

– Jeg ser det som en kamp, vi bør vinde, men det er meget lige. Jeg synes, vi står godt til dem. Vi har den type spillere, der gør, at vi nok skal komme til chancer, hvis vi bevarer tålmodigheden.

Anføreren er tilfreds med AGF’s start på sæsonen.

– Det har været, som man kunne håbe og forvente. Vi har en trup, der kan gøre sig gældende i den bedste række, hvilket vi også beviste i 1. division, hvor vi var forholdsvis suveræne. Vi er kommet op, hvor vi hører til, og det kan man også se på vores spil, siger Steffen Rasmussen.

1 KOMMENTAR

  1. Pas nu på!!! Det er nemlig mod et holde som dem at de skal vise de er mænd og ikke mus. Uden sejr, skal de komme kravlende hjem på alle fire af ren udmattelse, hvis æren stadig skal være i behold!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here