Islændingen Aron Jóhannsson er blevet valgt fra start i samtlige af de første tre kampe i denne sæson, og det med større succes end de fleste have forventet. Men selvom forventningerne fra omverdenen ikke var tårnhøje til den blonde islænding inden sæsonstart, så har selvtilliden ikke fejlet noget.

– Der var ikke mange, der regnede med, at jeg ville starte inde i de første par kampe. Men jeg troede på mig selv hele vejen igennem, og jeg fik vist, at  jeg kan være med på det niveau ligeså vel som alle andre, udtaler 20-årige Jóhannsson til Kanalsport.dk og fortsætter ydmygt:

– Så meget har jeg dog heller ikke bevist endnu. Der er kun spillet 3 kampe, og der er 30 endnu, så jeg har stadigvæk masser at bevise.

Cheftræner Peter Sørensen er særdeles tilfreds med sin unge islandske angriber, der endnu lader den første scoring i Superligaen vente på sig.

– Han har vist sig så godt frem til træning og i løbet af sidste sæson, at vi har syntes, at han var den bedste at spille med. Vi vidste selvfølgelig ikke, om han kunne følge med i Superligaen, da han aldrig har spillet der før, men det har han bestemt kunne. Han har måske endda været vores farligste angriber, hvilket også til dels skyldes, at der har været mere opmærksomhed på Peter Graulund. Det har i hvert fald resulteret  i, at Aròn er kommet frem til store chancer og fine muligheder. Så han har bestemt levet op til vores forventinger og mere til, roser Sørensen.

Siden Jóhannsson kom til AGF i sommeren 2010 fra islandske Fjölnir, har han spillet 21 kampe i den hvide trøje og står samtidig noteret for 2 mål. Begge altså scoret i 1. division.

 

5 KOMMENTARER

  1. 2 mål i 21 kampe er vel ikke helt ok for en angriber? Men han virker som en ganske spændende angriber, som forhåbentligt får gang i målscoringen.

  2. Med til historien hører jo også at mange af de 21 kampe er han blevet sat ind de sidste 5-10 minutter. Så det er måske ikke helt fair at vurdere ham på den måde..

  3. AJ har været en positiv overraskelse, specielt i de to første kampe. Han kommer til mange afslutninger fordi han er hurtig på fødderne, hvilket er dejligt at se, da han måske kan være manden der overtager PG’s rolle på det fremtidige AGF-hold, hvor han så spiller ved siden af SL. Han mangler selvfølgelig at score mål, og før det kommer vil jeg ikke kalde ham nogen kæmpe succes. Dog vil jeg mene at det i højere grad er uheld end mangel på dygtighed der gar gjort, at han endnu ikke er kommet på tavlen i denne sæson.

  4. Johanson er måske, måske ikke et førstevalg til startopstillingen om 3-5 år. Han er et talent med potentiale men han skal først bevise han kan score mål og fungere under pres. Det er ikke nok og være hurtig bare tænk på Rommedahl.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here