Søren Larsen er vendt tilbage til dansk fodbold efter flere turbolente år i udenlandsk fodbold, hvor pengene har været store, mens det har været småt med spilletid. Den høje angriber er nu blevet 29 år, og har absolut ingen planer om at rejse ud i Europa igen:

– Jeg er færdig med at rejse, og jeg vil aldrig mere til udlandet og spille. Selv om jeg kun er 29, så er jeg nu i gang med min sidste klub. Jeg vil slutte i AGF og skaffe et stabilt og flot sidste kapitel på min karriere. Jeg vil give folk noget godt at huske mig for – udover skaderne og problemerne, og så vil jeg takke AGF for den chance, de har givet mig, ved at aflevere klubben, hvor den hører hjemme – i toppen af dansk fodbold, siger Larsen til sporten.dk.

Angriberen sendte sidste weekend sit første mål i kassen, men lover at der er flere på vej når først formen har indfundet sig:

– Jeg mærkede pludselig, at målet løsnede en stor knude op indeni mig. Jeg føler, at jeg har lavet min første markering som AGF’er, og at det er her, jeg skal være, og det siger jeg ikke for at fedte for fansene. Formen er på vej op, men først efter en stribe kampe, vil skarpheden være på plads. Jeg kan flytte mig meget endnu, og så bliver jeg rigtigt farlig, siger Søren Larsen.

10 KOMMENTARER

  • Nu skal vi jo alligevel have ny Borgmester, så den stillingen kan han få med det samme.
   Kronprins Frederik (AGF FAN) bliver vel kongen af Århus

 1. Er jeg den eneste som synes det her er en ærgelig kommentar fra Larsen?

  Jeg synes at spillere skal se en klub som et springbræt.. Muligvis er det ikke måden man viser mest klubhjerte på, men så kan klubben til gengæld altid være 100% sikker på, at spilleren vil noget med sin karriere og at spilleren altid yder det maksimale fordi at spilleren har store udlandsambitioner..

  Dermed ikke sagt, at man ikke kan give sit maksimale bare fordi man gerne vil blive i klubben, men jeg mener det er vigtigt at spillere har ambitioner om mere end den danske liga.

  • Graulund har da ikke udlandsambitioner, så vidt vides.. han vil præstere på højeste niveau i dk, og det er vel også et lige så gyldigt ambitionsniveau eller kan man kun være helt i topform,hvis man vil væk?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here