Søren Larsen har bygget mere og mere spilletid på i løbet af sæsonen, og i dagens kamp fik han så 35 minutter på banen. Angriberen er dog stadig ikke klar til en hel kamp, og derfor er indskifterrollen fortsat aktuel nogle kampe endnu.

– Altså, jeg kunne måske godt starte ind og holde en time. Der er vi snart henne, men vi prøver jo at passe på. Der er en del ting rent fysisk, der skal bygges op, og det hjælper jo fedt, hvis jeg spiller fem gange 90 minutter – og så skal holde en længere pause efterfølgende, siger angriberen til Ekstra Bladet.

Det indskiftede nyindkøb havde et stolpeskud midt i anden halvleg, men heldet var ikke med ham og AGF.

– Vi må jo ikke glemme, at SønderjyskE spiller deres spil godt. Vi kunne med lidt held have gjort det spændende, og for mit eget vedkommende er det jo kun centimeter, der mangler i dag, siger Søren Larsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here