Søren Berg har ganske imponerende lavet fire mål i AGF’s første fire kampe i denne sæson, hvilket bringer ham til tops på topscorerlisten. Alligevel har Bergs målfarlighed ikke kastet mere end fire point af sig for AGF-holdet, hvilket ærgrer topscoreren.

– Jeg er kommet frem til chancerne og har haft held med at afslutte rigtigt, så det er egentlig meget sjovt. Desværre har resultaterne ikke helt levet op til de mål, jeg har scoret, sagde Søren Berg efter kampen til TV 2 SPORT.

Superliga-topscoreren blev endvidere spurgt hvorvidt han kunne se sig selv i en rolle som hængende angriber i AGF.

– Det er rigtigt at jeg skiftede en del, da jeg var i Randers, og det gør mig ikke så meget, om det er det ene eller andet, og er der brug for, så kan vi også skifte om her i AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here