I denne artikel citerer vi en kommentar fra Jan Kjeldtoft i Ekstra Bladet. “Peter Graulund luntede rundt som en utilfreds teenager”, skriver Kjeldtoft bl.a. i kommentaren.

Jan Kjeldtoft skriver følgende i Ekstra Bladet ovenpå gårsdagens kamp:

AGF spiller pænt og nydeligt og skaber såmænd også chancer i sådan en kamp, men det var først, da alvoren bankede på, og Søren Larsen blev skiftet ind minuttet efter SønderjyskE’s mål til 3-1, AGF’erne helt fattede, at der skulle gås til stålet.

Modstanderne får fortsat alt for meget plads at boltre sig på, centerforsvaret virkede vakkelvornt, og Peter Graulund luntede rundt som en utilfreds teenager.

Der er en del at arbejde med.

Forhåbentlig for dem er Søren Larsen snart i stand til at spille fuld tid. Han viste dog vilje.

13 KOMMENTARER

 1. Enig. Med den indstilling han viste fortjener han en tur på bænken mod SIF. Uanset om vores angreb så hedder Aron – Sanel.

 2. Nu vil vi have denne start mod SIF:

  Ousager
  Lucena Atle Sorin Eckersley
  Petersen Martin Povlsen Berg
  Larsen Aron
  Så kan Graulund starte på bænken sammen med Kure – Sanel – Kirkeskov Steffen

  • Slet ikke enig.
   Staff
   Lucena – Atle – Kure – Eckersley
   Berg – Nartin – Povlsen – Petersen
   Larsen – Graulund

  • Det lyder som en fornuftigt ting at prøve.

   Kure er alt for ustabil. Sorin har bevist i flere kampe, synes jeg, at han er god i midten.

   Lucena er ikke den hurtigste, men han er god til at læse spillet og laver mindre fejl end mange andre. Ja han kostede et mål imod OB men han har stadig været okay stabil på den fløj. Så ind på midten med Ud med kure, Sorin i midten og ind med Lucena på fløjen.

   Graulund har brug for en tænke pause på bænken, det hjalp en gang, det kan være det gør det igen. Aron har været bedre i alle kampene indtil nu og Larsen har skabt lidt panik i forsvaret.
   Opspillet skal bare være meget mere varierende og ikke bage lange bolde til Larsen. Hans fødder virker altså også.

   Hvad ang målmanden. Straff har ikke overbevist mig om at han skal beholde posten, omvendt har vores nye mand, emil, heller ikke overbevist mig. Han har ikke fået chancen i andet end 2 kampe, og det er ikke til at bedømme ud fra dem. Så på den post kunne jeg måske også godt tænke mig at se Emil i 2 kampe mere.

   Så kunne jeg godt tænke mig at se lidt mere til Davit Skhirtladze og Giorgi Diasamidze. Efter hvad jeg har hørt er de ikke helt så ringe endda. Håber på en ny David eller Aron er gemt i dem. Kunne være godt med nogle unge der virkelig kan slå igennem.

 3. Vedrørende Graulund
  Han er stadig en udmærket spiller men hans tid er løbet ud,og det er jo ikke Graulunds problem at der sidder en i ledelsen og fornyer hans kontrakt, han ville da være godt dum hvis han ikke havde sagt ja tak til en stor løn på sidste udkald, ligesom flere af de andre vi godt kan lide,vi er nok lidt for meget patriotiske kammerater med hensyn til spillere,nu vil vi se mål samt nogle vundne kampe kom så de hviiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Graulund var ubetinget vores topscorer i sidste sæson, så jeg vil sige at det efter fire kampe i denne sæson er tidligt at sige, at “hans tid er løbet ud”. Det er den muligvis, men det kan vi i mine øjne først vurdere hen mod slutningen af sæsonen.

 4. Graulund har været langt fra niveau i alle 4 kampe. Der er intet som er lykkedes for Peter. Det har været den rene elendighed. Jeg går og spekulerer over om der er noget udenfor banen som påvirker Peter iøjeblikket. Når spillet førhen ikke fungerede så havde han stadigvæk den rette attitude og vilje på banen. Lige nu er der ingenting af noget som helst. Han virker som om han er et andet sted. Hvis vi skal vinde kampe og forbedre vores position i superligaen, som nu kun er over stregen, så kræver det at Graulund kommer ind i kampen ellers går det galt. Iøvrigt så skal Kure byttet ud med Sorin i midterforsvaret. Han er simpelthen for ringe med bolden og kan ikke spille den op af banen. Modstanderne lader ham gøre dette, da de ved han ikke kan.
  Grualund vågn op NU. Du er kongen!!!!

 5. Hmm graulund har ikk været heldig, men at sige at staff ikk har spillet godt er noget vrøvl, han er den bedste keeper i klubben pt punktum !

 6. Måske er det den klub 100 udmelding han kom med som hæmmer ham, men uanset er det ikke godt nok. Kom ind i kampen Graulund GF har brug for dig!

 7. Synes sgu vi ska give Emil O chancen igen han var jo god både mod ååb og lyngby.. Ved godt staff gjorde det fint igår, men han kostede målet til 2-1.. Også underligt at holdene begynder at score på dødbolde igen efter han er kommet på mål, han er bare for usikker i feltet. Og det koster altså bare for mange mål også det vi kæmpede med sidste gang vi var i suppen

 8. Jeg mener nu ikke at vi skal bruge mere krudt på Kure – Sorin i mdten når Howard er skadet.
  Kan godt accepterer at Graulund starter inden med Søren L. men så skal han fandme også give den gas fra starten – og ligeså længe at han kan så kan Aron afløse ham –
  Ellers Lucena på HB

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here