Sanel Kapidzic er FC Fredericia-spiller resten af indeværende sæson, efter at han og klubberne er blevet enige om en lejeaftale der gælder frem til slutningen af juni 2012.

– Med tilgangen af Søren Larsen og med Aron Jóhannssons flotte udvikling har Sanel Kapidzic fået længere udsigter til spilletid. Derfor er jeg glad for, at han nu kan få muligheden i FC Fredericia. Sanel kommer til en god klub, og jeg er overbevist om, at opholdet vil være godt for hans udvikling. Han er en dygtig spiller, der har scoret mål, når han har fået fast spilletid, og det kommer han også til at gøre i Fredericia, siger Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kapidzic er blevet indskiftet i tre kampe for AGF i denne sæson.

3 KOMMENTARER

    • Og dog. Medmindre Devdariani er klar inden for overskuelig fremtid, er det i orden. Ellers har vi et noget tyndt angreb nu. Det kan måske åbne op for spilletid til de to nye georgiere, som eftersigende skulle være ret så spændende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here