AGF har indkasseret otte mål i fire kampe i denne sæson, og så er det svært at vinde fodboldkampe. Flere af målene er kommet efter opdækningsfejl på kanten af feltet eller i forbindelse med dødbolde, og disse fejl vil viceanfører Martin Jørgensen af med.

– Tempoet er højere i Superligaen, og man bliver straffet hårdere for de små fejl, man begår i Superligaen end i 1. division. Vi er blevet straffet nogle gange efter dødbolde. Det må vi lære af, siger Martin Jørgensen til Jyllands Posten.

– Mål i fodbold bliver altid scoret efter fejl, så jo færre vi kan begå af dem, jo større er chancen for, at vi vinder. Vi har trods alt scoret i alle kampene. I sidste sæson var vi gode til at spille til nul. Det har vi ikke gjort endnu, men det kunne være rart snart at prøve, siger Martin Jørgensen.

1 KOMMENTAR

 1. En fejl og så koster den prompte. Tag nu og få lært hvordan I skal stå i det forsvar. Steffen og Atle i bestemmer derinde også har de andre squ bare at makke ret.
  Lær noget af 1986 holdet –
  !) I forsvaret fer det en spiller der bestemmer – så lad det være Atle eller Howard.
  2) I målfeltet bestemmer målmanden
  3) Fra midten er det Martin
  4) SE SÅ AT FÅ SKIFTET ANFØRER – DET DUR IKKE MED EN MÅLMAND PÅ DEN POST.

  5) HVEM DET SKAL VÆRE – ENTEN MARTIN ELLER SØREN BERGH.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here