De seneste fire kampe har rummet flere gode momenter i spillet, men en af de spiller der endnu ikke har ramt formen er Peter Graulund. Aggressiviteten og målnæsen lader tilsyneladende vente på sig, og det har flere gange resulteret i, at Graulund er blevet skiftet ud tidligt i 2. halvleg, mens 20-årige Aron Jóhannsson har fået lov til at blive på banen.

I lørdagens opgør mod SønderjyskE blev Graulund skiftet ud efter 55 minutter, mod OB blev han først skiftet ud i overtiden, i Aalborg blev det til 61 minutter på banen og i sæsonpremieren mod Lyngby blev det til 84 minutter. Graulund mener ikke, at han mangler noget fysisk, men stiller sig i stedet en smule kritisk overfor cheftræner Peter Sørensens beslutninger om at tage ham ud før tid.

– Jeg synes, at jeg har overskud, men jeg bliver jo taget ud hver gang. Så er det ikke så nemt. Jeg skal åbenbart bruge krudtet i løbet af 45 eller 60 minutter. Men så må jeg jo gøre det, sagde Peter Graulund efter lørdagens opgør til JP.

Den erfarne angriber blev endvidere spurgt, om han var skuffet over at blive skiftet ud efter lørdagens nederlag. Et spørgsmål han ikke havde nogen kommentar til.

5 KOMMENTARER

  1. Så længe præstationer er så langt fra godkendt, så kan man sagtens blive pillet ud trods navnet. Han har virket ugidelig i mange situationer, og i kampen mod SynderjyskE kunne han være kommet frem til flere chancer, hvis blot han havde bevæget sig lidt efter bolden. Der skal strammes op, Peter!

  2. Jeg er bange for at Gravhunden er lidt misundelig på Søren Larsen og bange for at han skal blive den nye “darling” – men bare rolig Peter, du er ikke glemt !!!

    • kunne sagtens være problemet – hvor mange gange har vi hyldet Graulund i denne sæson. Tidligere sang vi hvergang han blev pillet ud

  3. TÅBELIG UDMELDING, GRAULUND !!!

    Træneren bestemmer, indfind dig med hans beslutning og lad være med at brok dig. Så længe man spiller så jammerligt som tilfældet har været med Graulund, så er det klart man bliver pillet ud. Bevis dit værd på banen, Graulund..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here