AGF offentliggjorde tidligere i dag, at klubben udlejer Sanel Kapidzic til FC Fredericia i resten af indeværende sæson. Angriberen selv øjner fast spilletid.

– Jeg ser det som en rigtig god mulighed. Jeg er ikke garanteret spilletid i AGF, hvor vi med tilgangen af Søren Larsen har en del angribere. Så det er en god mulighed for at komme ud og få spillet nogle kampe, og forhåbentlig også for at få scoret nogle mål, siger Kapidzic til bold.dk.

– Jeg tager ud for at få noget rutine og for at få noget spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling. Jeg kommer næste sommer tilbage til AGF som en stærkere spiller, og AGF er stadig min klub.

– Thomas Thomasberg (Fredericias træner, red.) vil gerne spille noget offensiv fodbold, hvilket passer mig rigtig godt. Jeg har selvfølgelig også snakket med Peter Sørensen om det, og han ser Fredericia som en rigtig god klub for mig, så jeg ser frem til at komme i gang, siger Kapidzic.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here