Søren Larsen har bygget flere og flere spilleminutter på igennem de fire første kampe, og senest fik han 35 minutter mod SønderjyskE. Det går den rigtige vej for Larsen, som mener, at han snart kan blive aktuel til en startplads.

– Ja. Det bør jeg snart kunne. Men der er mere i det end det. Man kan godt knalde mig ind og spille fem kampe i 90 minutter, men så kommer regningen måske, hvis man skubber for hurtigt på. Jeg synes det er et fornuftigt niveau, vi gør det på nu, siger Søren Larsen til spn.dk.

– Jeg har en del minutter i mig nu. Jeg skal stadig have styr på noget fysisk, men det nærmer sig. Heldigvis for mig selv er jeg i nærheden af chancerne. Der manglede kun centimeter for mit vedkommende for at score. Jeg vil ikke sige, at det er opløftende, men det er fint, at jeg er i nærheden af at score, siger Søren Larsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here