Når AGF’s reservehold spiller kamp tirsdag mod FC Midtjyllands ditto, er den brasilianske offensivspiller Crispin de Souza med i truppen. Mikkel Kirkeskov, Anders Nielsen og Emil Ousager er de eneste fra førsteholdstruppen, som er udtaget til kampen.

Den brasilianske lykkerider er 24 år gammel, og har tidligere spillet for Fluminense. Han er som nævnt udtaget til reserveholdskampen, som er eneste chance for at vise sit værd. Det skriver stiften.dk.

Truppen ser således ud (agffodbold.dk):
Emil Ousager
Frans Dhia Putros
Anders Nielsen
Jens Jønsson
Mikkel Kirkeskov
Mikkel Qvist
Nichlas Lawal
Rasmus Krag (eks-AGF U19, nu Odder IGF)
Fatih Ceylan (eks-AGF U19, nu Viby IF)
Emil Scheel
Andreas Wind
Davit Skhirtladze
Søren Basse
Lasha Shindagoridze
Crispin (prøvespiller)

Kampen finder sted på MCH Arena med start kl. 17.00

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here