Brian Steen Nielsen har været relativt aktiv i dette transfervindue hvor han har hentet spillere som Emil Ousager, Atle Roar Håland og Søren Larsen til klubben, mens han har skillet sig af med flere breddespillere – senest med udlejningen af Sanel Kapidzic.

– Vi skal bruge 11 på banen og seks på bænken. Og selv om vi har lidt skader, kan vi stille et fint hold, som vi gjorde mod SønderjyskE, siger Brian Steen Nielsen til Jyllands Posten.

Sportschefen udelukker dog heller ikke, at afgangene kan give plads til endnu en forstærkning i indeværende transfervindue.

– Hvis den mindste mulighed opstår, er det en god idé at skabe så meget luft som muligt økonomisk. Men en ny spiller er ikke det vigtigste lige nu. Det gælder om at få Hjalte Nørregaard og David Devdariani tilbage på banen, Brian Steen Nielsen.

5 KOMMENTARER

  1. Hent nu ‘bare’ Lars Jacobsen. Resultaterne af de første fire kampe skriger jo på at, vi skal have to nye backs.
    Men jeg tror ikke den signing er mulig også tror jeg heller ikke at det er dér, at der bliver prioriteret. MEN BRIAN HAN ER GRATIS SÅ VÆR’ SÅ VENLIG AT LAVE ET NYT SCOOP!

  2. Det ville være en KLASSE forstærkning! Han ville tilføre international kvalitet og hurtighed som vi i den grad mangler i forsvaret – Umiddelbart må vi også være den mest oplagte kandidat i Danmark, FCK har handlet to højrebacks til denne sæson, BIF prioriterer deres begrænsede midler andre steder, OB har Ruud, AaB har Bøgelund, FCM har lige købt Kolja – AGF har Lucena, der er omskolet, og en alt for dyr Sorin i forhold til den standard han har. Lars J kender flere af vores spillere, har familie i byen og har børn der skal starte i skole = WIN WIN.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here