AGF’s reserver blev tirsdag eftermiddag overrumplet gevaldigt i kampen mod FC Midtjylland. Ulvene vandt kampen 5-0. Prøvespilleren Crispin de Souza fik 55 minutter på banen.

Midtjyderne havde adskillige superligaspillere med i truppen modsat AGF, som blot stillede med Mikkel Kirkeskov, Anders Nielsen og Emil Ousager fra superligamandskabet.

FC Midtjylland var foran 4-0 ved pausen på mål af Morten Nielsen og Ken Fagerberg, som hver scorerede to kasser. AGF blev bedre efter pausen, men Jonas Borring fik scoret til 5-0, og så var kampen for alvor lukket. Det hjalp altså intet, at AGF havde en samba-brasilianer på banen de første 55 minutter. Pøvespilleren Crispin de Souza fik dog sat et udmærket indtryk.

– Jeg synes, han gjorde det godt. Det er en rigtig dygtig spiller, kan man se. Han sparker godt med begge ben, er rigtig hurtig og så har han en god teknik. Han fik vist, at han har et godt niveau, men han mangler noget kampform, sagde AGF’s assistent-træner Jesper Sørensen, som er ansvarlig for reserveholdet, til stiften.dk.

Crispin de Souza blev tilbudt til AGF via dvd-materiele, og klubben valgte at se den 24-årige brasilianer an i træningskampen.

– Det kan vi også bruge disse kampe til. Nu skal vi lige diskutere, hvad der så skal ske. Han har nogle udfordringer ved ikke at snakke engelsk, og han er ikke vant til den måde, vi spiller fodbold på her, og det er ikke en spiller, der kan gå ind og forstærke førsteholdet, som det ser ud lige nu, sagde Jesper Sørensen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here