AGFFAN.dk har i dag modtaget denne mail fra nogle af arrangørerne bag Aarhus Festuge. Afsenderne søger statister til en lille fodbold-kortfilm, som skal optages på NRGi Park.

Århus festuge laver hvert år nogle små kort-film om Århus og Århus-historier. I år bliver der lavet en film om 2 fodbold-spillere der kommer op at skændes på banen, og denne skal optages på Århus Stadion på torsdag.

Vi står derfor og mangler omkring 50 AGF-fans der vil lege statister i denne lille kortfilm. Optagelserne er fra kl 9-13 på torsdag og er ulønnet. Der vil dog være en sodavand og lidt slik eller lign til alle statister.

For at vi lige nogenlunde kan holde styr på det, må folk meget gerne lige tilmelde sig på denne event på facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=203625599695670

5 KOMMENTARER

  1. Det er ikke så meget symbolikken i filmen. Selve filmen bliver lavet ud fra at nogle manuskript-forfattere får nogle stik-ord og lignende og derudfra skal skabe en historie i og omkring Århus

  2. Starten af filmen skal optages på og undefor NRGI Park, hvor den ene af hovedrolleindehaverne er en (fiktiv) AGF-spiller. Derfor skal vi bruge statister, der kan agere folk, der er og lige har været til kamp.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here