AGFFAN.dk har modtaget følgende pressemeddelelse fra Turbine Forlaget.

På lørdag mødes en af AGF’s største stjerner med en af AGF’s største fan, når Peter Graulund og Rasmus Tantholdt mødes og taler om AGF og om Aarhus. Det sker i Salling i Aarhus i forbindelse med et arrangement om bogen “Århus i hjertet”.

Bogen “Århus i hjertet” præsenterer 15 forskellige historier fra og om byen. To af de historier er fortalt af fodboldspilleren Peter Graulund og TV-2 korrespondent Rasmus Tantholdt, der er begge blevet interviewet og fotograferet på deres personlige favoritsted i Aarhus. For Peter Graulund er det Aarhus Stadion, mens Rasmus Tantholdt fortæller om hans barndomsgade på Frederiksbjerg.

Men de to herrer har andet tilfælles end byen – nemlig AGF. Mens Peter Graulund er blevet et ikon på banen for klubben, så dyrker Rasmus Tantholdt sin passion for klubben som tilhænger og fan.

Derfor vil der helt sikkert også blive talt om fodbold og især om AGF, når Rasmus Tantholdt og Peter Graulund på lørdag den 13. august kl. 12.30 i Salling stiller op til en samtale med journalisten Søren Højlund Carlsen, der har lavet “Århus i hjertet” sammen med fotograf David Bering.

Snakken vil tage udgangspunkt i Tantholdts og Graulunds kapitler i bogen og vil foregå i Sallings Cafe ved hovedindgangen ud til Søndergade. Umiddelbart efter vil der være mulighed for at få autografer, når Rasmus Tantholdt og Peter Graulund signerer deres respektive kapitler i “Århus i hjertet”.

Udover Peter Graulund og Rasmus Tantholdt medvirker også Dronning Margrethe, Jørgen Leth, Elsebeth Egholm, Bjørn Lomborg, Renée Toft Simonsen, Dan Jørgensen, Per Mikael Jensen, Anne Sofie Espersen, Anne Hjernøe, Line Arlien-Søborg, Henrik Qvortrup, Bjarne Hammer og Morten Albæk i “Århus i hjertet”, der udkom i maj på Turbine Forlaget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here