Det er i dag slået fast, hvem AGF skal møde i anden runde af pokalen, hvor alle Superliga-klubberne træder ind i den traditionsrige turnering. Modstanderen blev Blokhus FC, der i sidste sæson spillede i 2. division vest og klarede sig så godt, at oprykningen til 1. division blev sikret. Og i denne turnering  møder klubben fra Jammerbugten AB i sæsonpremieren på søndag.

Som reglen foreskriver, når en klub fra en lavere række trækkes, spilles kampen på denne klubs hjemmebane. Det betyder, at aarhusianerne skal besøge Jetsmark Stadion, når de skal spille pokalkampen mod Blokhus, der i øvrigt har tidligere Aab-træner Søren Kusk på trænerbænken.

Blokhus-AGF skal spilles enten tirsdag den 30., onsdag den 31. august eller torsdag den 1. september.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here