Efter et langt skadeshelvede lysner det nu så småt for den tidligere FCK’er Hjalte Bo Nørregaard, der fortsat har sin AGF-debut til gode. Den skulle dog gerne komme inden for de næste par måneder, da midtbanedynamoen ikke har langt igen, før han kan træne med resten af holdet for fuld damp.

– I september håber jeg at kunne træne fuldt med. Allerede nu er jeg med i en del af opvarmningen, og inden længe kan jeg deltage i småspil og pasningsøvelser og hele tiden bygge på. Nu handler det om at få løbet en del og få bygget anklen op, så den er stærk. Det er stadig en balancegang. Jeg må ikke forcere, så jeg får tilbagefald. Så er det bedre at tage en uge eller to ekstra, så anklen er helt i orden, fortæller Hjalte Bo Nørregaard til SPN.dk.

Også inden den centrale midtbanespiller kom til AGF døjede han med skader, og derfor er det mere end lang tid siden, at han har deltaget i en fodboldkamp. Men nu skulle ventetiden snart være forbi, og det har fået Hjalte Bo til at overveje betydningen af sin sport.

– Jeg har fundet ud af, hvor meget fodbold betyder for mig. Hvor meget jeg savner det, når jeg ikke kan være med. Jeg er ikke blevet mere fodboldklog af at sidde ude og se på, for jeg har trods alt set mange kampe før. Men det er helt vildt, så meget jeg savner det. Der mangler et eller andet til daglig, det med at komme ud og svede hver dag, være sammen med de andre, det sociale element. Så det bliver rigtigt dejligt at komme tilbage, udtaler Hjalte Bo og fortsætter om hvornår kampformen er på plads.

– Jeg har aldrig prøvet at gå igennem så lang en skadesperiode før, så jeg ved det ikke. Jeg har ikke spillet kamp i ni måneder, så det tager nok lidt tid, inden kampformen er optimal. Det må komme med tiden. Jeg skal bare i kamp så hurtigt som muligt, bygge på så meget jeg kan, og så håbe på, at jeg rykker mig forholdsvis hurtigt, slutter midtbanemanden, der har rekorden for flest spillede kampe i FC København men altså stadigvæk har sin første i AGF til gode.

 

 

5 KOMMENTARER

  1. MEEEEEEN!!! FORHÅBENTLIG IKKE HJALTE!!!! NU MÅ DU SGU LIGE FÅ DIG PAKKET GODT NOK IND TIL IKKE AT ØDELÆGGE DIG SELV FULDSTÆNDIG

  2. Forhåbentlig laver Hjalte ikke sådan et hjernedødt straffespark som Kasper P. lavede i Haderslev. Det var da godt nok på lilleput niveau. Kasper P. mangler meget for at blive rigtigt god. Det beviste han ved at stikke sit ben bagud på bedste serie 6 manér mod Sønderjyske. Hold kæft en kvajer mand!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here