DBU Pokalen er igang igen, og i uge 35 træder de første Superliga-hold ind i turneringen. AGF skal nord på da modstanderen i denne runde hedder FC Blokhus, der netop er rykket op i 1. division. Fodboldholdet fra sommerhusbyen glæder sig til at få besøg af et Superliga-hold, men har ingen ambitioner i netop pokalturneringen:

– Det var en super lodtrækning. Jeg synes faktisk ikke, det kunne være bedre. Vi har jo ingen ambitioner om at nå langt i pokalturneringen, så det at få en hjemmekamp, mod et af de navnestærke hold fra Superligaen, det er bare optimalt. Det passer os perfekt, fortæller Søren Kusk til Nordjyske Stiftstidende.

Kusk afslører at det passer ham godt, at hans hold ikke skal bruge for meget energi på pokalturneringen, men i stedet kan koncentrere sig om de vigtige og svære kampe i 1. division.

1 KOMMENTAR

  1. Ja, Blokhus er rigtig nok en sommerhusby, men det skøre ved FC Blokhus er jo at de spiller i Pandrup og aldrig har spillet i Blokhus :-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here