Det er ingen hemmelighed at Peter Graulund ikke har fået den bedste start på superligaen. Dog vurderer cheftræner Peter Sørensen, at Graulund stadig yder et stort bidrag på trods de få mål.

Peter Graulund er normalt kendt for at lave mål, og han blev da også topscorer i sidste sæsons 1. division. I denne sæson er det endnu ikke lykkedes publikumsfavoritten at få bolden i mål. AGFs cheftræner Peter Sørensen erkender, at han savner målene fra Graulund, der dog stadig i cheftrænerens øjne bidrager med meget.

– Peter savner at lave mål, og vi savner hans mål. Som angriber kan man gavne på mange områder. Han er også en type, der suger opmærksomhed til sig. Hvis han binder halvanden centerforsvarer, så kan hans makker blive farlig, og de to kantspillere kan få udbytte af det ved at søge ind i banen. I kraft af sin arbejdsindsats kan han være en faktor, som er givende for holdet. Uanset om han scorer eller ej, siger Peter Sørensen til spn.dk. og fortsætter:

– I mange år har han primært levet af sine mål. Og derfor er han optaget af det. Jeg er mere optaget af, at han skal spille godt, end han skal score mål, tilføjer cheftræneren.

Peter Graulund får allerede i aften mulighed for at score sæsonens første mål, når Silkeborg byder op til kamp kl. 19.00.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here