Peter Graulund har ikke fået den bedste sæsonstart i år, og efter fire kampe er det endnu ikke lykkes måltyven at sende bolden i kassen. Angriberen selv erkender, at selvom han er i god form, så mangler der alligevel noget:

– Jeg mangler de sidste fem procent. Jeg synes ellers, at jeg er i god form. Testene har også vist det. Jeg har et fint overskud på træningsbanen, laver gode mål til træning, og jeg er umiddelbart der, hvor jeg skal være. Men i kampene ser det ud til, jeg mangler fem procent. Jeg mangler nok det sidste overskud. Kampe og træning er to vidt forskellige ting. Du træner ikke hårdt i 90 minutter, der er mange afbræk og pauser, fortæller Peter Graulund i et større interview med JP Århus.

Angriberen fortæller ligeledes, at han glæder sig til at prøve at spille sammen med Søren Larsen i angrebet som han kalder for en fantastisk spiller, stor og brølstærk.

Læs hele det store interview med Peter Graulund i dagens udgave af JP Århus, side 10.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here