Søren Larsen sætter sig i aften atter på bænken, når Superliga-opgøret mellem Silkeborg og AGF fløjtes igang. Det har han gjort i alle AGFs fire øvrige kampe, men hver gang er han kommet ind og for det meste har han gjort en forskel. AGF’s cheftræner Peter Sørensen forventer at den nye angriber snart er klart til at starte inde, hvis han viser sig som værende god nok til det:

– Søren Larsen er nok snart klar til at begynde inde, men han skal vise sig bedre end de andre. Han har noget, vi kan bruge, men hvis han kun kan spille i 40 minutter, nytter det ikke. Han nærmer sig en forfatning, så han fysisk kan være med og starte inde. Men også på andre måder skal han være klar. Ikke kun når det gælder afslutninger, fortæller Peter Sørensen til JP Århus.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here