Det blev ikke til mål for femte gang i træk for Søren Berg, men der blev alligevel plads til ham på TV2 Sports ‘rundens hold’.

For anden runde i træk er Søren Berg blevet valgt til rundens hold af den tidligere AGF-træner Poul Hansen. Med fire mål i de fire første kampe var Berg topscorer, hvilket han ligeledes er efter 5. runde, trods en målløs kamp i Silkeborg.

Ifølge Poul Hansen var Søren Berg den eneste AGF’er som kunne være sin indsats bekendt i en ellers skidt kamp af udeholdet.

9 KOMMENTARER

 1. forstår ikke hvad berg laver der sæsonens ringeste kamp fra hans side til gængæld gjorde Kasper povlsen en fantastisk indsats som sædvaneligt

 2. Nu har Hr. Hansen da fuldstændig tabt sutten!

  I dag er Martin Jørgensen, den eneste der skulle have været taget i betragtning til rundens hold.

 3. MJ er set over 5 kampe bedste AGFer, i dag var han osse klart bedst, den eneste spiller sif ikke kunne pille bolden fra.

 4. Svært at forstå! Jørgensen var en klasse over de andre igen igen. Berg havde en mindre heldig aften – han var egentlig med i en del, men der var ikke meget der blev gjort færdigt med kvalitet og hans defensive arbejde var heller ikke godt nok.

  Elendig kamp, men vigtigt at komme på tavlen på udebane, vigtigt med Graulund og vigtigt vi kom over stregen.

 5. Årets joke !

  Berg var udover Lucena, ABSOLUT banens mest ELENDIGE spiller.

  Grimmeste præstation længe set i europæisk fodbold !

 6. Berg er ikke en af de “tøsespillere” vi ofte støde på nede omkring åen. Han er en fighter – det han laver, er ikke altid kønt, men ofte effektivt. Tag en spiller som Stephan, ofte er det kønt, men effektivt er det ikke.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here