Alle AGF-fans har deres eget bud på hvad holdet gjorde galt i gårsdagens kamp i Silkeborg. Ekstra Bladet giver i dag deres bud på det spørgsmål, og lister ting hvorpå der er plads til forbedringer.

Ekstra Bladet skriver:

1 Der skal skabes langt bedre sammenhæng mellem forsvar og midtbane, så lange adresseløse los frem ad banen kan undgås.

2 Søren Larsen er stor og stærk. Han kan vinde nærkampe i feltet, men holdkammeraterne skal være langt bedre til at ramme ham.

3 Kasper Povlsen er et talent på midtbanen, men han må ikke spille med så stor fejlmargin afleveringsmæssigt som i går.

4 Flere chancer kan skabes, hvis Peter Graulund rammes med flere præcise afleveringer, når han løber i dybden.

9 KOMMENTARER

 1. Kasper povlsen havde da ikke stor fejlmargin igår, det er jeg godt nok ikke enig i. Ham og jørgensen spillede godt sammen.

 2. Det var det sidste Kasper lavede igår, altså fejlafleveringer. Han var dem eneste spiller, sammen med Martin Jørgensen der kan være sit spil bekendt igår.. Jeg synes det noget fis at skrive om kp, og sikke en klaphat der skriver det.. En der har ondt i røven over noget.. Sjovt nok er han en af dem der har fået høje karakter efter kampen.. Det lyder lidt mere som en personlig heatz
  – Noget af det vi kunne forbedre er forsvaret. Den hang gevaldigt igår

 3. Forsvaret må gerne være mere aggressive og frembusende. Synes igen vi ser dem bakke flere gange under Silkeborg angreb.

 4. Kasper lavede fire fem dårlige indlæg så jo det var ikke helt godt. Mener dog det er Bergs opgave men han var heller ikke helt skarp.

 5. Ha ha – tjek lige det her med Kasper Povlsen:
  Korrekte afleveringer
  Jerry Lucena: 50 (84 %)
  Kasper Povlsen 46 (82 %)
  Adam Eckersley: 46 (80 %)

  Han er iøvrigt altid i toppen hvad det angår.

 6. Det største problem jeg kan se er at vi alt for nemt kommer til at spille som et nedrykningshold der ikke gider gøre noget, for vi taber alligevel. Jeg mindes ikke at have set boldhodleren blive presset én eneste gang i 2. halvleg, og det er den slags man vinder kampe på.

  Ofte kunne man se 4 AGF-spillere et par meter fra SIF-manden med bolden, uden en eneste pressede ham: Tværtimod løb vores drenge bare baglæns og skabte mere og mere plads til en god aflevering. Det var samme scenarie de gange vi spillede dårligt i 1. division og i mange af kampene da vi rykkede ned, noget spillerne burde tænke over. I 1. division kan det nødvendigvis gå an, da kvaliteten på de andre hold var så meget lavere, men prøv at forestille jer at det ikke var SIF der mangler gode angribere, men derimod FCK og Damen vi var oppe imod… Det havde da helt sikkert været en ny 5-0’er.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here