AGF fik i går et point med hjem fra Silkeborg efter en kamp hvor hjemmeholdet var klart dominerende. AGFFAN.dk har samlet reaktioner fra spillere og trænere efter kampen.

Martin Jørgensen til TV2Sport.dk
– Jeg er godt tilfreds med det ene point. De satte os under pres på midten. De kunne have taget alle tre point. Men havde vi været heldige, så kunne vi også have gjort det.

– Nu kan jeg jo kun tale for mig selv, men efter 65 minutter var jeg lidt træt. Nogle gange smed vi den måske for hurtigt væk i kontraen.

Peter Graulund til TV2Sport.dk
– Det var dejligt at sparke den ind. Vi angribere bliver altid målt på mål, så det var dejligt at få scoret.

– Det er fair nok. Jeg skal ikke kun lave mål, men også lave hårdt arbejde og tage de defensive pligter, og det er ganske naturligt, siger Graulund.

Peter Graulund til Sporten.dk
– Jeg er angriber, og vi bliver målt på vores scoringer – så enkelt er det. Og når man hedder Peter Graulund, så skal man åbenbart høre for en scoringskrise efter bare tre eller fire kampe. Men kritikken har faktisk været fair nok, for jeg føler også selv, at jeg har manglet lige det sidste.

– Jeg vil rigtigt gerne nå det mål med 100 scoringer, og nu skal jeg nok have det inden længe. Men jeg vil ikke love, at det bliver i næste spillerunde, selv om jeg nu har fået hul på bylden. Jeg har altid lavet mange mål, og jeg går på banen for at score og vinde hver eneste gang.

Casper Sloth til Århus Stiftstidende
– Jeg synes, at det gik ok. Jeg nåede at slå et par gode afleveringer og fik også rørt bolden meget. Og det var rart efter sidste sæsons nedtur.

– Et hold som Silkeborg burde ikke kunne udstille vores hold så klart. Men det var som om, at vi efter en god start faldt alt for langt tilbage på banen. Det var det samme mod Sønderjyske, og det viser bare, at vi skal spille op til niveau hver gang, hvis vi vil vinde i Superligaen.

Peter Sørensen til AGFFodbold.dk
– I første del af anden halvleg – vel frem til omkring det sidste kvarter – er Silkeborg klart bedst. Der var tendenser til, at vores stoppere og vores centrale midtbanespillere ikke fik afstemt afstanden. Vi var ikke er med på, hvornår den centrale midtbane skulle falde, og hvornår stopperne skulle stemple op.

– Der var nogle spillere, som ikke ramte deres niveau. Og det var spillere, som vi er afhængige af. Silkeborg kunne sagtens have vundet, men sådan er fodbold også. Jeg synes også, vi kunne have have fået point oppe i Aalborg, og set over en sæson så går sådan noget nok lige op.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here