AGF’s to unge U17-talenter, Thomas Hagelskjær og Marcus Solberg, skal onsdag og torsdag prøve sig frem i den tyske Bundesligaklub Werder Bremen.

– Vi oplever en stigende interesse for de unge årgange, og vi synes spillerne skal have lov til at opleve, hvordan tingene foregår i de store klubber – i det her tilfælde i en Bundesliga-klub. Werder Bremen har fået øje på Thomas Hagelskjær og Marcus Solberg via de præstationer, de har leveret på U17-landsholdet, og har ønsket at se nærmere på dem, siger sportschef Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

Sportchef Brian Steen Nielsen ser på mange måder positivt på prøveopholdet.

– Ved besøg som det her får spillerne en stor oplevelse, og de får lov at måle sig med spillere i samme årgange i store klubber. Og vi får mulighed for at se, hvor vores spillere står i forhold til unge spillere i eksemplevis Tyskland. Blandt andet derfor har vi altid en træner med, siger sportschefen.

Thomas Hagelskjær, som er målmand, og Marcus ”Hulk” Solberg, som er angriber, er begge fast inventar på det danske U17-landshold. De får på deres ophold en ledsager i form af U17-træner Henrik Skov.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here