Ifølge JP Aarhus, så er AGF ude efter den 27-årige midtbanespiller David Odonkor. Den tidligere tyske landsholdsspiller markerede sig positivt under VM 2006, hvor han spillede for storklubben Dortmund.

VM 2006 fik flere klubber til at interessere sig for Odonkor og det endte med at spanske Real Betis tilbød tyskeren en kæmpekontrakt. Spanierne måtte slippe omkring 45 millioner kroner for Odonkor. Opholdet i Real Betis gik dog ikke helt som planlagt, da han døjede med et dårligt knæ. Knæet er blevet opereret hele tre gange.

David Odonkor har udover sin tid i Real Betis hele 16 A-landskampe og 75 Bundesligakampe på CV’et.

I øjeblikket står Odonkor uden klub og holder formen ved lige hos TuS Dornberg. David Odonkor var i julimåned til prøvetræning i skotske Glasgow Rangers, men det var ikke nok til en kontrakt. Nu skulle AGF være interesseret i midtbanespilleren. Det oplyser JP Aarhus.

22 KOMMENTARER

 1. På trods af sine skader, kunne det være stort hvis han bare kan nå sit tidligere niveau nogenlunde..
  Lige den type vi har brug for, og med sine kun 27 år er der god fremtid i ham..

 2. Synes der er en tendens til at vi kun tænker på at hente offensive spillere, selvom det er defensiven der sejler totalt!! og med hans skadeshistorik in mente mener jeg ikke han er værd at skrive med.

  • Det kommer vel an på hvordan man ser på ham.
   han har spillet wingback, så det defensive arbejde kan han godt.
   Hvis kontakten lyder på et mindre grundbeløb og bonus pr spillede kamp (bruges meget i Tyskland, så det kender han), så ville jeg godt se ham hos os

   • Præcis, har researchet lidt på ham fandt ud af han spillede wingback i Betis, trode han var udelukkende offensivt indstillet, men han gør det faktisk også ganske fornuftigt defensivt, men det ændre ikke på at han har porcelænsben, og vil i min optik være yderst risikabelt indkøb. Dog vil han stadig kunne være en KLAR forstærkning selvom han skulle side i kørestol i forhold til Jerry Lucena :)

 3. For Wikipedia er 100% fakta, nemlig!

  Han har været skadet, men hvis han skulle gå hen og være aktuel for os, så må man forvente at han bliver testet grundigt inden evt. signing.

 4. kontraktfri 27 årig, der kommer fra dortmund og betis, og som har været indskifter på det tyske landshold, hvor han har opnået 16 landskampe… Det er et bet jeg ville spille på..

 5. Han har godt nok været RIGTIG MEGET skadet. Men hvis han kommer i form, kunne han være en fin spiller i superligaen. Håber de ser ham som en wingback, hvilket han også spillet i Betis, inden han blev skadet!

 6. Med signingen tidligere af Nando og nu denne nyhed, så virker det som om BSN har et specielt godt netværk i Tyskland. Ligesom OB tilsvarende gør nogle gode kups fra spillere med spilletid i England.

  Jeg synes helt klart også, at sådan en mand er værd at prøve.
  Ingen tvivl om at klassen var der under det forrige VM, spørgsmålet er så bare om niveauet stadig holder?
  Den gang var han en Rommedahl klon, men med alder + erfaring kan han sagtens tænkes at kunne være en ny offensiv back.

 7. Kunne være super at få ham ind som wing back i højre side!! Dog hvis han er ment til offensiven, kan jeg kun erklære mig uenig i at han interessant, da jeg synes vi allerede har en bunke midtbanespillere….

 8. Jeg tvivler stærkt på at vi får ham, da Peter Sørensen selv har givet udtrygt for at han kun er interesseret i spillere som er i topform, hvilket man ikke ligefrem kan sige om David Odonkor.

 9. Spændene enten er det et mega godt sign eller os er det en kæmpe lottokupon.
  Jeg er meget i tvivl. Men lad os nu se. En kontrakt som Salling23 nævner vil være en god ide.

 10. Nemli’!
  Hiv ham ind til prøvetræning og spark ham nogle gange på knæene, så vi ka’ se om de holder….
  Måske ka’ han bruges på back’en, ellers kan han bruges i stedet for Stephphan P, der nok bli’r solgt, hvis han da snart begynder at spille ordentligt.

 11. Ja Helt sikkert en forstærkning :) synes bestemt han skal kigges en del på.
  Men mon ikke det er en som måske er på PS Ønske liste. Så kom den udelandske kanin sku af ligevel :)

 12. Odonkor har rigtigt gode defensive kvaliteter, ud over sin hurtighed, så det er godt tænkt af BSN, hvis vi henter ham… Specielt målfarlig er han dog ikke, men klart en topklasse spiller til Superligaen…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here