På søndag lægger NRGi Park græs til et af dansk fodbolds helt klassiske opgør. AGF mod Brøndby IF. Desværre for Aarhusianerne når den engelske forsvarsspiller Mark Howard ikke at blive klar til opgøret mod sin tidligere klub. Han døjer stadig med en ankelskade.

– Det første jeg kiggede efter, da det nye kampprogram blev udgivet, var datoerne til de tre Brøndby-kampe, da det var min første klub i Danmark. Det er uheldigt, at jeg er blevet skadet, og det er ærgerligt, at jeg ikke kan være med, især med tanke på at kampen bliver spillet hjemme, siger Mark Howard til Bold.dk.

Heldigvis – med henblik på kommende kampe – ser det ud til, at englænderens skade er en let overkommelig en af slagsen. Allerede i kommende uge kan Howard gå i gang med at gøre sig klar til kamp.

– Jeg regner med at smide krykkerne på mandag eller tirsdag. Min ankel har det bedre, og hævelsen er ved at være helt væk. Jeg har arbejdet hårdt i træningscenteret og i svømmebassinet, så jeg regner med at være klar igen meget snart, siger Howard.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here