AGF tager søndag i mod Brøndby i en kamp, hvor forventningerne er høje til rutinerede Martin Jørgensen. Cheftræner Peter Sørensen har kun ros tilovers for den aldrende midtbanestyrmand.

– Det er længe siden, han er set lige så god, som han er i øjeblikket, fortæller AGF-træneren til Politikken.

Peter Sørensen erklærer Martin Jørgensen som værende én af de bedste.

– Martin bidrager med at være en af de bedste til det hele. Han scorer ikke så mange mål, men på alle andre parametre – vinde bolde, styre spillet, skabe chancer – dominerer han, siger Peter Sørensen.

Man kunne forvente, at nedrykningen, som kom blot et halvt år efter den tidligere landsholdsspillers hjemvenden, kunne tage lysten fra Martin Jørgensen. Men den tidligere Udinese- og Fiorentinaspiller ville kæmpe for at komme tilbage i det fineste danske fodboldselskab.

– Egentlig tror jeg ikke, at det handler om en speciel professionel attitude, jeg tror bare, at han er sig selv. Jeg mener, at der er en samklang mellem den måde, han agerer på, og den måde, han er sig selv på. Da han var en del af et hold, der rykkede ned, var han også ramt på sin ære og stolthed, og derfor følte han det naturligt, at han skulle være med til at udbedre den skade, fortæller Peter Sørensen.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here