AGF var muligvis en smule heldige med det ene point i gårsdagens kamp, eftersom en Brøndby-scoring blev annulleret kort inden slutfløjt. Brøndbys angriber Martin Bernburg mener ikke, at han begik et frispark mod Adam Eckersley – et frispark som altså var udslagsgivende for, at kampens dommer, Anders Hermansen, valgte at annullere Brøndbys mål.

Adam Eckersley derimod tror, at dommeren dømte korrekt.

– Jeg tror, jeg blev skubbet. Jeg mærkede i hvert fald noget, men jeg kan ikke rigtigt vurdere, hvad det var. Jeg tror, dommeren dømte korrekt, siger Eckersley om episoden til B.T.

Kampen mellem AGF og Brøndby endte, efter det annullerede mål, 0-0.

 

4 KOMMENTARER

  1. Altså, i langsom gengivelse kan man godt se at Bernburg glider ind i ham bagfra, men noget stort frisspark er det sq ikk.
    Men det går da nok alligevel ;)

  2. Jeg vil mene at der klart er frispark til Eckersley, da Bernburg ikke havde noget kontakt til bolden, i taklingen eller hvad man nu lige vil kalde det på Eckersley :)

  3. Det ligner at der er i hvert fald er et snert af kontakt. Og der skal vel ikke mere til at dømme et frispark fordi bolden ender i nettet, end hvis det var sket i en ufarlig situation.
    PS udtaler noget i retning af: “Det var ikke et større frispark end de andre frispark der blev dømt”. Smukt. Uanset om det så var tyveri, tager denne fan imod det med kyshånd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here