Divisionsforeningen skal sammensætte en ny TV-aftale, der vil være gældende fra 2012. I den nye aftale vil der med stor sandsynlighed være fredagskampe. Det fortæller direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen. Dog tyder det ikke på at mandagskampe vil blive fravalgt.

– Fire kampedage er i spil i den nye tv-aftale. Vi ved fra andre europæiske lands, at fredag er en attraktiv kampdag. Det gælder både tv-og tilskuermæssigt, siger Claus Thomsen til Ekstra Bladet.

Alle interesserede tv-stationer skal senest klokken 12.00 i dag byde ind på Superliga-rettighederne.

Den nye TV-aftale vil gælde fra 2012 til 2015.

24 KOMMENTARER

 1. Nej for fanden en kamp hver dag i ugen (tælle tælle..) pånær mandag, for mandag er dum.

  og så skal vi helst spille ca. kl. 23, ligesom i Spanien, så bliver det godt.. helt sikkert!

 2. En fredagskamp er det samme som en mandagskamp, nemlig en hverdagskamp. En kamp hvor lønslaver af alle rang, vil få store problemer med at nå det, især såfremt det er en udebanekamp. Derfor vil fredagskampe igen være et hårdt slag imod fankultur og generel rejselyst (eller mulighed) blandt fans, og samtidig som et produkt heraf, være et boost for TV koncernerne, grundet stigende tilskuertal.

  Programsætningen handler i højere og højere grad, om at negligere os fans, og for helt eller delvist at fjerne os fuldstændig fra tribunerne, for derfor istedet at tjene BOKSEN på TV aftaler.

  IMOD HVERDAGSKAMPE !! 1 lørdagskamp og 5 søndagskampe, MINDST 4 samtidig !!!!

 3. @CT Brok brok brok brok brok, der er fandme snart ikke andet. Vi lever i en tid hvor sport af alle slags er domineret af penge. Hvis der er flest penge i fredagskampe kommer der fredagskampe, hvis det er mandagskampe pengene ligger i så er de der. og det er sku fint nok i mine øjne. Så længe de ikke ligger for sent eller for tidligt i hverdagene.
  Jeg tror, igen henvendt til CT, at du er en en lille smule naiv hvis du tror der bliver lavet om på det fordi du siger det med caps lock (:

 4. @CT Du kender ikke tidspunktet og alligevel brokker du dig, hvis kampen spilles kl 21 eller senere vil langt de fleste kunne nå det.

 5. Det egentlige problem er vel ikke placeringen af kampene i hverdagene, men derimod at det er de samme hold, der må trække læsset. Hvis man fik lavet en aftale, hvor hver klub har et loft over, hvor mange hverdagskampe de må tildeles, er den nuværende aftale vel ikke helt ude i skoven. Vi må jo erkende at klubberne lever primært i kraft af tv-pengene. En virkelighed vi er nødsaget til at forholde os til. Ærgeligt, men sådan er det bare.

 6. Er det kun mig der har lagt mærke til at der står 4 dage er i spil? ergo må det betyde at man tænker på fredag, lørdag, søndag og mandag?

 7. Schmidt: Kampene kommer aldrig til at blive spillet kl. 21, for så får TV selskaberne ikke særlig mange seere, fremfor hvis kampen spilles tidligere. I øvrigt er det altså ikke voldsomt fedt at skulle køre i bus hele natten.

  Til de folk som skriver at fredagskampe i stedet fo rmandagskampe er for fedt: Der er jo ikke snak om at fredagskampene skal erstatte mandagskampene. Det eneste der er snak om er, at der OGSÅ skal være mandagskampe. Dvs. fodbold fredag, lørdag, søndag og mandag. Hvilket giver 2 hverdagskampe om ugen hvilket giver MANGE hverdagskampe til AGF.

  Hader Viasat…

 8. Fredagskampe ser jeg intet problem i.
  De fleste studerende og rigtig mange arbejdende har tidligt fri fredag,
  så det skulle være muligt at nå selv de stadions der ligger på den anden side af bæltet.
  Derudover skal de færreste arbejde lørdag morgen, og så gør det mindre at man er hjemme kl. lort fra Sjælland.
  Dermed har jeg også nævnt de to store problemer der er ved mandagskampe, så fjern dem for pokker, og lad os spille fredag, lørdag og søndag.

 9. Til gengæld har folk der arbejder i butikker senere fri fredag end alle de andre hverdage og mange butiksarbejdere arbejder også om lørdagen. Dog er jeg enig i, at hvis vi stod og kunne vælge mellem mandag og fredag, så havde jeg også valgt fredag. Det er jo så desværre bare ikke tilfældet og nu får vi så i stedet for bare smidt endnu en hverdagskamp i hovedet hvilket ikke ligefrem gør udsigten til flere søndagskampe bedre for vores vedkommende.

 10. Jeg synes det er fedt med fredagskampe, det er en god måde at starte en god bytur, eller en weekend, og der er jo ikke arbejde eller skole dagen efter som mandagskampe eksempelvis.

 11. Jeg er ikke naiv, for jeg forventer ingen ændringer. Med mindre jeg kan trylle 500 millioner frem, så er TV koncernene fløjtende ligeglade med mine, og alle andre dedikerede fodboldfans holdning. En hverdagskamp er en hverdagskamp, fredag aften er skandaløst, det vil ALDRIG kunne fungerer, iøvrigt er det NETOP naivt, at tro at koncernerne vil tage højde for tilskuernes rejseengagement osv.

  30 søndage kl 15, 3 lørdage kl 17 til samtlige hold hver sæson. MASSER af tilskuere !

 12. Tror ikke umiddelbart man skal regne med at det er tv selskaberne der står bag forslaget om fredag. Hvilken kanal tror i gider betale millioner for at få lov til at vise en kamp samtidig med at hele danmark ser vild med dans? Mon ikke det er kvinderne der bestemmer over fjernbetjeningen fredag aften?

 13. AGF får jo ingen mandagskampe. Denne kamp bliver vel femte eller sjettevalg, da der ingen tv-seere er her, og AGF vil altid være en af de første fire valg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here