Det lysner så småt for Hjalte Bo Nørregaard, der endnu ikke har fået en kamp i AGFs hvide trøje. Han fortæller, at han helt sikkert kommer til at spille i efterårssæsonen.

– Jeg er begyndt at træne med igen, så det er dejligt. Jeg kan stort set deltage i hele træningen nu. Jeg skal nok komme til at spille i efteråret, siger Nørregaard til sporten.dk.

Det har været et værre bøvl at komme til en ny klub og starte med en alvorlig skade. Så den rutinerede midtbanespiller er er i højt humør på grund af det længe ventede fremskridt.

– Det er rigtig hårdt mentalt at sidde udenfor. Det er kedeligt og frustrerende, og så er det også sværere at komme til at lære sine nye holdkammerater at kende, når man ikke er en del af træningen, siger Hjalte Bo Nørregaard.

Foto: AGFfodbold.dk

10 KOMMENTARER

  1. men hvor skal han spille kasper spiller jo fantastisk og løber som en gal og det bliver for defensivt hvis han tager MJ ud

  2. Det er kun godt hvis vi på et tidspunkt måtte stå med et luksusproblem, men det kommer sikkert helt ad sig selv hvem han evt skal erstatte. Jørgensen holder ikke til evig tid og kan ikke spille samtlige kampe over en sæson, og karantæner eller yderligere skader kan nok heller ikke afskrives. Først og fremmest skal manden tilbage i form uden tilbagefald og det vil jeg se før jeg tror det. Ingen tvivl om han potentielt er en markant forstærkning!

  3. Simpelt. Når hjalte er tilbage i fuld figur stiller vi med et slagkraftigt 4-3-3 system. Larsen helt i front. Petersen og Berg som højre og venstre angriber. Martin, kasper og hjalte på midtbanen. Så kan vi spille mere direkte med det kontraløb peter sørensen gerne vil spille.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here