Efter at have spillet hele sin professionelle karriere på midtbanen, blev Jerry Lucena i løbet af sidste sæson omskolet til højreback. Det virkede til, at Lucena befandt sig godt på den nye plads, men efter at 1. division er blevet skiftet ud med Superliga, har præstationerne fra den filippinske  landsholdsspiller været noget mere svingende.

Det mener i hvert fald en del AGF-tilhængere, der ikke har holdt sig tilbage med buh-råb og kritiske røster overfor den tidligere Esbjerg-spiller. Men kritikken fra tilskuerne preller af.

– Kloge folk på tribunen siger mig ikke så meget. Det er fedt, de kommer på stadion, men deres kritik rører mig ikke, siger Jerry Lucena til JP Århus og fortsætter.

– Det vigtigste for mig er trænerens og medspillernes respons. Så kritikken preller af. Jeg kan jo ikke bruge det til noget. Desuden har jeg efterhånden været så længe i dette her, at jeg mener, jeg har rimelig styr på det,siger Jerry Lucena

Jerry Lucena skulle egentlig ikke have startet inde i weekendens kamp mod Brøndby, men da Anders Kure blev meldt skadet kort før kampstart, var vejen banet for, at Lucena kunne spille sin nummer 133 for AGF.

17 KOMMENTARER

 1. Vi mangler helt sikkert en ny højre back. Lucena kan jo slet ikke følge med. Måske er han den bedste vi har, netop nu, men han er altså ikke god nok til superligaen. Sorry

 2. Superligaen er anderledes end 1. division, men alene at stille skarp på Lucena synes ikke fair. Udskifter vi Lucena, hvem står så for tur næste gang? Holdets defensiv halter og her tænkes ikke alene på forsvaret, men også angribernes og midtbanens andel af defensiven.

  • Jeg er helt enig, defensiven er meget svag. Der er mange problemer, startende med Stef på mål. Men er jo så elsket af alt og alle, så han ryger ingen steder hen. Lucena har aldrig været jorden hurtigste spiller, men når han samtidig ikke kan følge med i at være forudseende og fremafspillende, så er han et stort problem.

 3. Rækkefølgen for hvem der skal ekspederes videre i karrieren hedde Lucena, dernæst Kure og Sorin. Sorin er klart bedre med bolden end de to andre, og den måde AGFs backs skal spille ifølge P Sørensen, så er det Sorin jeg mener skal bruges som back. Lucena er desværre ikke god nok mere.

 4. Gad vide om hjalte ikke kan tage den back når han bliver klar seneste nyt er vidst at han er med næsten til hele træningen

 5. At en back bliver tørret af en modstander. Sker også for en landsholdsback ind imellem. Jeg synes ikke Lucena virkede oplagt og i det hele taget klar til Brøndbykampen. Men det var han jo ikke ene om.
  Til gengæld giver jeg Lucena ret i, at problemet først og fremmest er P.Sørensens. Og at forvirringen i forsvarets organisation, kun kan løses på træningsbanen, det er soleklart.

 6. Totalt unuanceret kritik af Lucena – Stephan P har slet ikke støttet i den side. Og for øvrigt er Lucena langt mere boldsikker ens Sorin

  • Lucena boldsikker arh den må du længere ud på landet med han er alt for farlig og kan finde på hvad som helst. iøvrigt får eckersley heller ikke meget hjælp i hans side men det går da udemærket for ham

 7. Lucena kan da efterhånden heller ikke være i Hr Sørensens trup længere, hverken som starter, bænket, eller i periferien. Elendige præstationer GANG PÅ GANG.

  UUUUUUUUUUUJ !

  • Flot opbakning til en af klubbens spillere/ men nu hvor du er så smart, så kan du vel også fortælle mig hvem der skal spille dernede istedet

    • Du må gerne sige en ny, men mener du seriøst at Sorin er bedre på højre back end Lucena?
     Jeg siger ikke at Lucena er den bedste vi kan få på backen, men at han er det bedste vi har pt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here