AGF jagter tilførelser til truppen inden transfervinduet smækker i næste uge, og i dag kæder peruvianske medier den lille angriber Raul Ruidiaz fra Universitario de Deportes sammen med AGF. Det er avisen LaRepublica der beretter om interessen, og de skriver yderligere at spilleren er enige med AGF om en kontrakt, men at de to klubber langt fra er enige.

– Vi havde sat et møde mellem Universitario og AGF op, men præsidenten fra Universitario mødte ikke op. Jeg ved faktisk ikke hvad der skete, for jeg har endnu ikke snakket med AGF, siger agent Ninmar Akcan til bold.dk.

Ruidiaz har er 1,67 meter høj, og har spillet fire landskampe for Peru. Hans agent tvivler dog på, at karrieren forsætter i AGF for den lille teknikker:

– Jeg tvivler på at der bliver tale om en handel. Ikke på grund af det danske hold, men på grund af det peruvianske hold. De bliver ved med at ændre deres krav for spilleren, så han får næppe lov til at skifte foreløbig.

22 KOMMENTARER

  1. Synes sgu ikke, han virker så vild. Kan godt være han umiddelbart ser hurtig ud, men den liga han spiller i, virker utrolig svag.

  2. Perus Messi. Det lyder sku godt men 4,6 millioner for 70% af spilleren lyder dyrt især når vi mangler spillere til defensiven. Men skriv for pokker!

  3. Hvis han er angriber er det ok med mig, som indskifter for Graulund. Dog løser det ikke problematikken på kort sigt, hvor vi mangler en stor angriber som er i stand til at spille 90 min.

  4. Man kan sgu ikke vurdere en spiller på et youtube klip… Kom nu ind i kampen mann :D Tænk på ham som en erstatning for B9. Teknikker med stort T..

  5. Denne her spiller er ikke en spiller som bliver skiftet ind istedet for hverken Larsen eller Graulund. Han kommer til at spille fast. Han er en spiller som kun vil være i AGF i en meget kortere tid, da han kommer til at spille for en af de helt store klubber og han kommer til at koste kassen. Derfor vil AGF også give 4,6 mill for 70 % af salgsrettighederne og lave en 2 års kontrakt med ham. Han er ganske enkelt videre inden de 2 år og AGF kommer til at lave big business på ham. Jeg vil gætte på omkring det 10 dobbelte i fortjeneste.

  6. Er ikke umiddelbart imponeret over det, jeg har set på Youtube. Men lader åbenbart til, at han er ufattelig god. Så hvis vi kan gå hen og lave en “Movsisyan”, hvor han er her i et års tid, bomber løs som ind i helvede og så til sidst bliver solgt for et tocifret millionbeløb, så siger jeg; gør det!

  7. jeg mener at kunne huske at han skulle havde snakket med Schalke 04 for nogle måneder siden.
    Så jeg tror på at det kunne være en god investering, især fordi at han kun er 21.

  8. Han er en god spiller og har stadig meget gode projektion, det er rigtigt, at der er en stor fysiker, men det erstatter det med god teknik og hurtighed. Desuden kan forbedres med fysisk arbejde. Husk, at spilleren er et udvalg af Peru, der sluttede på tredjepladsen i Copa America i år, så du allerede har den internationale konkurrence. For noget jeg ønskede at Udinese, Schalke 04 og FC Twente i Holland.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here