Morten Olsen udtager i morgen truppen til den vitale landskamp mod Norge, og hvem der skal spille på Danmarks centrale midtbane er et stort spøgsmålstegn, da Liverpools Christian Poulsen ingen spilletid får i England. Det kan ende med at Morten Olsen udtager en anden gammel kending – nemlig AGF’s Martin Jørgensen, der har været i fantastisk form i dette forår:

– Det kommer ikke bag på mig, at Martin gør det så godt for AGF. Han er en fantastisk intelligent fodboldspiller, der stadig nyder at spille fodbold. Han er absolut en klassespiller og klart den bedste på sin position i Superligaen, siger Morten Olsen til Jyllands Posten.

Olsen bekræfter at med Martin Jørgensens form i mente, så kan han blive aktuel for det danske landshold igen. Hovedpersonen selv står klar hvis landstræneren ringer:

– Jeg har altså ikke talt med Morten Olsen. Men hvis han ringer og spørger, så siger jeg selvfølgelig ja. Men jeg tror ikke, at han ringer, siger Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen har hidtil opnået 100 landskampe for det danske landshold.

6 KOMMENTARER

  1. Christian Poulsen er godt nok ikke den samme type spiller, men CP er bare ikke i form, og det er ikke særligt godt… Så med MJ’s storform, kunne han være et ok alternativ :P

  2. MJ kan fungere som en rutineret indskiftningsspiller med spilletid i benene, der kan spille mange pladser med ro og overblik. det kan være guld værd, hvis nogle af landsholdets young guns svigter i de afgørende kvalifikationskampe. det er i hvert fald i den rolle, at jeg ser et evt. (fortjent) landsholdscomeback til martino :-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here