Det tyder meget på at rygtet, der skulle sende Raul Ruidías til AGF taler sandt. I hvert fald udtaler Universitario de Deportes’ præsident, Julio Pacheco , i en video, at man har accepteret et bud på profilen.

Efter sigende skulle Brian Steen Nielsen i dag have vendt snuden hjem til Danmark for at kunne sende kontrakten i morgen via fax til den peruvianske klub. Det meddeler trome.pe.

Ifølge mediet er der tale om en 3-årig kontrakt. AGF må slippe 900,000 peruvianske dollars for angriberen, hvilket svarer til omtrent 1,6 millioner kroner. Derudover skulle Universitario de Deportes have sikret sig en videresalgsklausul på 30%.

Flere storklubber som Twente, Udinese og Schalke 04 har også vist interesse for 21-årige Raul Ruidías, der betegnes som en af de bedste angribere i Peru.

Handlen kan ifølge flere peruvianske medier allerede lukkes om 2-3 dage.

Mediet libero.pe påstår at de som de første har spottet Brian Steen Nielsen sammen med Raul Ruidías’ far:

Se billede af Brian Steen Nielsen og Raul Ruidías’ far >>

América TV har interviewet Universitario de Deportes’ præsident, som bekræfter interessen, og at parterne er enige.

Se videoen med præsidenten her >>

23 KOMMENTARER

 1. Ved ikke hvorfor, men har en mistanke om, at U dropper det i sidste øjeblik. Det er ikke mere end en uges tid siden, at Ruidiaz var så godt som Twente spiller.

 2. Hehe… Tvivler også lidt på, at det er 100% fakta. Billedet af Brian Steen og Ruidiaz’ far er vist lige så fake som det indsatte billede af Ruidiaz i AGF-trøje med Devdariani i baggrunden ;-). Længe leve, bananrepublik-journalistik…

 3. ja det ser godt nok fake ud. kunne værre klasse og hente ham og “kun” 1.6 mio lyder billigt i forhold til det jeg har hørt

 4. Når der handles på fodbold marked, handles der kun i pund, euro eller dollars(amerikanske) derfor er det amerikanske dollars og prisen er lidt mere :)
  Meeen jeg tror sgu ikke han ender i AGF, og hvis han endelig gør så tror jeg han bliver skadet eller flopper fuldstændig. Det går langt over udover min fjerneste tanke at en spiller med sådan et stort omdømme i sydamerika kan ende i AGF. Men jeg krydser da selvfølgelig fingre. :)

 5. Sjovt som den person, som står ved siden af BSN er flere personer. Nogle steder står der Far, andre præsident? Mig bekendt, så ligner han ikke den mand, som interviewet viser..

 6. Kunne være mega nice men lad os nu se hvad der sker han er jo en meget eftertragtet herre. Både Udinese, Newcastle, Twente, Bremen, og Sunderland skulle være meget interesseret i ham…………..

  • Egentlig er det også meget passende, nu hvor Raul erstatter Benny og kan spille ca. de samme pladser på banen.

 7. Jeg tror at der er noget om snakken.
  Jeg har ihvertfald set Brian Steen og AGF blive omtalt på flere peruvianske internetsider.
  Men om de så får Ruidiaz er en helt anden snak :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here