Brian Steen Nielsen erkender, at han har været i Peru for at se på talentet Raul Ruidiaz. Sportschefen siger dog, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at hente stortalentet, selvom Ruidiaz’ peruvianske klub, Universitario de Deportes, de seneste dage har fortalt, at de er tæt på at sende spilleren til Aarhus.

– Jeg har været en tur derovre, og har set en kamp med Universitario samt nogle andre kampe. Vi er ikke i forhandlinger med Universitario, for man skal jo lige se hvad det er for noget, før man kan gå i forhandlinger, siger sportschef Brian Steen Nielsen til bold.dk.

Brian Steen Nielsen ligger dog ikke skjul på, at Ruidiaz er en meget spændende spiller.

– Vi har først set ham spille i weekenden, og jeg er først lige kommet hjem i går. Nu må vi så gøre os overvejelser om, om vi vil gå videre med tingene. Han er en meget spændende spiller, hvilket hans landsholdsstatus også vidner om.

Skulle AGF beslutte sig for, at ville have fingre i den 21-årige peruvianer bliver det ifølge sportschefen ikke i nuværende transfervindue.

– Han er ikke aktuel nu. Universitario spiller Copa Libertadores nu her, og kæmper med om det peruvianske mesterskab, som følger kalenderåret. Så det kan tidligst blive fra vinter, siger Brian Steen Nielsen.

Raul Ruidiaz er 21 år og optræder som angriber. Han har spillet 4 landskampe for Peru.

 

9 KOMMENTARER

 1. Nu kommer du snart til at hedde Brian Spin. Ingen kontrakt men jeg er blevet rigtig god på panfløjte.
  God værkstedshumor.
  Vi glæder os.

  • Du mener at BS taler usandt, og raul kommer til AGF i dette vindue??

   Tror nu mere på hvad der er udtalt, spillerens agent skulle eftersigne være i tyskland, og mund ikke han gerne vil være med i forhandlingerne..

   Tror også at han er en meget løn tung herre ham raul, det har nok skræmt BS væk. Men hvem ved det kan være du har ret…

   • Ham der er i tyskland er Rauls europæiske kontakt, det er ham der styrer tingene i Europa. Og han bor selv i tyskland, så tror det er spin at flere medier siger det er hans oprindelig agent.

 2. To kommentarer fra bolds brugere.
  1.
  En bruger skriver følgende: “Jeg snakker dagligt med BSN og kan forsikre jer om han ikke kommer til klubben denne gang. Men der arbejdes på at hente ham til Vinter. Men der er lang vej. For mange vil have denne unge stjerne.”

  2.
  En anden bruger skriver følgende: “Personligt er det mig underordnet om brugerne her tror mig eller ej. Jeg skriver herinde for at informere om fakta, ikke ud fra egne spekulationer og ønsker.

  Imorgen sender AGF et konkret tilbud til Universitario på Raul. Om klubben så accepterer er uvist, og om han hvis tilbuddet accepteres kommer til AGF nu eller til vinter, er op til spekulanterne. Jeg har videregivet informationerne om dette supertalent og skabt formidlingen. Herefter tager professionelle klubfolk over. I Danmark gør man sig ikke på seriøs, organiseret scouting i Sydamerika, hvorfor vi altid ser skraldet eller de bedste fra Allsvenskan. Bevares nogle trænere og sportschefer ser kampe dernede, men har historisk altid foregået via en agent (med egne interesser) på 2./3. divisionsniveau.

  BSN så det nødvendigt at tage derned relativt spontant, da det viste sig at papirgangen var for tidskrævende ift. prøvetræning, og fordi ligaen er i fuld gang, så det ville give mere mening – også ift. at se på andre emner i en ligakamp bl.a. den columbianske angriber Leonardo Castro (som minder om landsmanden Falcao men selvsagt ikke har samme niveau).

  Så bliver der spurgt om han er god nok. Han er i hvert fald ikke Messi (hvem er i øvrigt det?), men han er et unikt talent som får det svært i den danske liga men vil være en klar forstærkning. Min vurdering er, at han indenfor 3-9 måneder altefter om han starter om sommeren eller vinteren har vænnet sig til klima, taktik og spillestil. Hans spil og forløb kan vel bedst sættes op mod Zidan, men hvor Zidan driblede for a drible så er Raul mere direkte i sit spil.”

  • Den første tror jeg ikke på.
   Hvis han havde kontakt til BSN hver dag, så ved han godt at alt kommunikation til ham bliver lukket i samme øjeblik det bliver kendt hvem han er

   • Jeg kan heller ikke selv se den holde vand. Jeg tror BSN er klog nok til, at vide han ikke skal tale med fans omkring mulige spillerindkøb.

 3. De peruvianske medier er godt nok vilde. Ifølge dem rejser han til Danmark inden længe. De må have en anden mediekultur dernede, for det er da nogle fuldstændig vanvittige udmeldinger de kommer med.

  • Tror de minder meget om de engelske medier. Kan huske jeg engang læste at efter Zanka havde spillet et par kampe for FCK, så var kontrakten med Chelsea underskrevet… Tror det fungere på samme måde i Peru :P

 4. Der er ting som ikke rigtigt rimer i BSNs udtalelser…

  1) Vi er næsten lige blevet lovet to nye spillere inden transfervinduet lukker, og ifølge BSN mangler vi først og fremmest en Feilhaber afløser, eller rettere, en forholdsvis målfarlig og pasningsstærk wing… Ruidiaz er en forholdsvis målfarlig og pasningsstærk wing, så hvis vi allerede havde en anden spiller klar til underskrift inden vinduet smækker i, så ville Ruidiaz jo være mere eller mindre uinteressant, også til vinter, da vi jo næppe har interesse i (eller råd til), at hente to ens spillere til samme position med kun få måneders mellemrum, og da slet ikke hvis den ene koster i omegnen af 5 mio. kr…. så hvorfor haste til Peru til samtaler med klubben, spilleren og hans far, hvis der kun er tale om en “løs” interesse ?

  2) Det giver heller ingen mening at tro, at vi sådan lige tilfældigt har fået tilbudt Ruidiaz her “fem minutter i lukketid”, da BSN jo selv har udtalt hvor svært det er at skaffe transferkroner til indkøb… eller med andre ord, så vil det tage tid at samle investorer til et playersponsorat af den her størrelse, og man ville næppe overveje at rejse til Peru, til samtaler med klubben, med mindre BSN allerede på forhånd havde fundet penge til en transfer… Så hvis vi havde svært ved at finde pengene til at købe Duncan fri, så må der også have været forhandlet i et stykke tid om at finde transferkroner til et køb af Ruidiaz… og hvis ikke, så ville BSN sikkert have afvist tanken om Ruidiaz med det samme han havde set vilkårene for en handel…. han ville ganske simpelt kalde det for en urealistisk handel, og ikke spilde mere tid på det, nu hvor man jo må formode, at han har travlt med lukke andre aftaler…

  3) Det er også påfaldende så sikker Ruidiaz klub er på, at de har lavet en handel med AGF… de udtaler jo, at de forventer en konkret aftale og, at det kun er småting der skiller parterne.. klubben har også desperat brug for pengene her og nu, så de kan ikke vente med at få penge til vinter, hvilket også taler for, at vi er tæt på at lukke en aftale, og hente Ruidiaz her og nu.
  .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here