Ifølge flere peruvianske medier, så er Raúl Ruidíaz meget tæt på at blive solgt til AGF. Ifølge peru.com, så vil angriberen i løbet af få timer rejse til Danmark for at mødes med sportschef Brian Steen Nielsen og formentlig lukke handlen.

Brian Steen Nielsen har angiveligt forsøgt at presse prisen ned fra 4,6 millioner kroner til 2,1 millioner kroner. Det oplyser peru.com. Eftersom klubben Universitario er i en økonomisk krise, så forventes det, at man accepterer AGF-buddet.

Raúl Ruidíaz udtaler til et andet peruviansk medie, libero.pe, at han glæder sig til at vise sig frem i europæisk fodbold.

32 KOMMENTARER

 1. Slap nu af med at blive for glade.. Hele den her transfer har sejlet fra start til slut og der kommer forskellige udmeldinger fra alle parter konstant. Jeg vil se ham i den hvide trøje før jeg stoler på noget som helst.

 2. “Brian Steen Nielsen har angiveligt forsøgt at presse prisen ned fra 4,6 millioner kroner til 2,1 ”
  synes altså at agffan selv skrev følgende på deres sidste opslag omkring denne “AGFFAN.dk AGF må efter sigende slippe 1,6 millioner kroner for Raul og ikke 4,5 millioner kroner, som flere danske medier skriver
  Yesterday at 7:24pm · Like”

  så hvad passer`?

 3. “Brian Steen Nielsen har angiveligt forsøgt at presse prisen ned fra 4,6 millioner kroner til 2,1 ”
  synes altså at agffan selv skrev følgende på deres sidste opslag omkring denne “AGFFAN.dk AGF må efter sigende slippe 1,6 millioner kroner for Raul og ikke 4,5 millioner kroner, som flere danske medier skriver
  Yesterday at 7:24pm · Like”

  så hvad passer`?

  • Det handler vel bare ganske enkelt om at AGFFAN troede at der var tale om peruvianske dollars (som efter min bedste opfattelse ikke en gang findes), mens der var tale om rigtige dollars og derfor har der altså aldrig været tale om 1,6 millioner kroner.

   • Møntfoden i Peru hedder Nuevo Sol (pen). Tror det var på bold.dk jeg læste en bruger, som bor i Sydamerika, fortælle at at de alle dernede kalder deres penge for dollars – så forstår godt forvirringen

    • Jamen der er da efter min bedste overbevisning heller ingen ander end AGFFAN som har skrevet at det var i peruvianske penge.

 4. Han kommer ikke i morgen….Brian Steen har ikke snakket med den tyske agent endnu, så hvorfor skulle han rejse til Danmark? BSN har jo lige brugt et par dage på at tale med ham!

 5. Så regner vi lige bagud.. Hvormange trøjermon der sælges med Raul’s navn, hvis handlen går igennem? en trøje koster 500kr som min. 4000 trøjer, så er der 200000, mon ikke der er flere end 4000, som vil smide en 500 lap efter en trøje med Raul på ryggen?? SÅ SIGN FOR SATAN!!

 6. Perus Messi, eller den nye Danilo?! Måske mest af alt en dansk version af Bebe historien fra det der Mantjæster Junitæd..
  Noget tyder på BSN er ved at købe katten i sækken.. Men gad vide om katten i dette tilfælde ikke kun danser tango, men også spiller fodbold?! (Hvis der overhovedet er en kat i den sæk han åbenbart er ved at smide 4,5 mio afsted efter?)

  • Fine metaforer du kommer med her…
   Jeg er heller ikke begejstret for den her mulige transfer, eftersom jeg aldrig har set manden spille bold. Men du kan for det første ikke kalde det for katten i sækken, før du har erfaret, hvad manden kan. Men en lottokupon, det er det fandme! For det andet så forstår jeg ikke, hvorfor du skriver, at man er ved at smide 4,5 mio afsted, når der skrives i diverse medier, at denne “originalpris” netop er ved at blive forhandlet ned.

 7. Peru-klubben proever vel bare at skabe opmaerksomhed omkring ham, saa de kan faa nogle stoerre klubber og flere penge paa bordet. Rent PR stunt.

 8. tror godt nok også at det er en AND, meeen hvis det ikke er så indkalder AGF vel til pressemøde nu her! :D såå lur mig hvis AGF køber Raúl så er han sikkert med i Horsens, og hvis ikke så kommer han sku ALDRIG

 9. En som har fået debut på deres A-landshold og som er blevet kaldt for et af de største talenter i sydamerika syntes jeg ikke er en lottokupon. Hvis han er blevet scouted gennem længere tid og man har set mange kampe er GF vel også sikre på hvad de får..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here