Det ser ikke ud til at den meget omdiskuterede angriber, Raúl Ruidíaz, bliver solgt til AGF i dette transfervindue. Ifølge depor.pe har Universitarios modtaget et bud fra AGF på Raúl, men dette er angiveligt blevet afvist i første omgang.

Efter sigende kræver Universitarios 900.000 dollars (4,6 millioner kroner) + en videresalgsklausul på 30% for at lade Raúl Ruidíaz gå. Dette vil sportschef Brian Steen Nielsen ikke gå med til. Han har ifølge mediet budt 500.000 dollars (2,6 millioner kroner) + en videresalgsklausul på 20% for Raúl. Men dette er ikke nok for den peruvianske klub.

Iøvrigt skulle AGF ifølge libero.pe også have et kig på den 25-årige defensive midtbanespiller Antonio Gonzales samt to ungdomsspillere – henholdsvis 16-årige Andy Polo og 17-årige Edison Flores.

12 KOMMENTARER

 1. Kæft det har udviklet sig til en farce… Men så se at få den erstatning for Feilhaber som lovet, og vi kan komme videre ;)

 2. Så er det da godt at BSN ikke har spildt en masse tid her op til at transfer vinduet lukker, på at deltage i en sydamerikansk sæbeopera!

 3. den er lidt gammel denne nyhed, men det rigtigt nok prisen der skiller dem af og at de ønsker at beholde ham indtil december, men ingen ved alså om denne nyhed taler sandt vedr. at der er afgivet bud fra AGF

 4. Ta’ Jer sammen for helvede. Vinduet lukker snart, og jeg er ved at blive pisset af, af åndsvage rygter.
  Giv mig fakta!!!

 5. La Pulpa til GF for 3,5 mio. kr.
  Klubben har ikke kunnet udbetale løn til spillerne i 2 måneder, så prispresseren lykkedes med sin taktik.

 6. Undskyld slåfejlen. La Pulga, Loppen, som Raul kaldes, fordi han er en lille lynhurtig, væver dribler. Spændende hvordan han kommer til at klare sig i den danske superliga.
  Kan sikkert læses i alle de peuvianske medier her i dag. Men de skal jo lige stå op først.
  Stiften derimod har været et villigt redskab i en benhård økonomisk forhandling med en klub, der er på spanden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here