Som bekendt bød Brian Steen Nielsen i går 2,6 millioner kroner for Raúl Ruidíaz, som blev afvist af den peruvianske klub Universitarios. I dag har Brian Steen Nielsen afgivet et forbedret bud på angriberen.

Universitarios har sat en pris på 4,6 millioner kroner for Raúl Ruidíaz. I første omgang bød AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen 2,6 millioner kroner, som blev afvist. I dag er parterne ifølge peru21.pe og generaccion.com blevet enige om en pris på 3,6 millioner kroner for Raúl Ruidíaz.

– I de sidste timer har vi fået positiv respons fra Aarhus. Jeg er optimist i forhold til at handlen lukkes inden den 31. august 2011, udtaler Universitarios direktør, Carlos Bazan til peru21.pe.

20 KOMMENTARER

 1. Det er ganske enkelt – næsten – uigennemskueligt, hvad det er som foregår i den her mulige transfer. Ret beset, kan der kun komme to udfald..

 2. Det er til at bliver desperat over alle de rygter der kører om ham! ;-S. men få ham signet for fanden! :-) han lyder som en spændende spiller…

 3. Og det nye bud på 3,6 bliver selvfølgelig også afvist til sidst. Den klub er lige så utroværdig som et hjemmelavet kanonslag.

 4. Umiddelbart tror jeg ikke han vil fungere i den nordiske kultur. Spanien vil passe ham bedre. Var det ikke bedre at investere mere til forsvaret?

  Derudover skal det siges at det altid er spændende med nye folk i GF’s trup

   • Jeg kender ham ikke. Det er jo kun gætterier. Der hvor man hurtigst finder sig tilpas er jeg også sikker man hurtigst finder det bedste fodbold frem. Der er langt mellem de to kulturer og kan han tale engelsk?

 5. Hvis han ikke koster mere, er han vel for fanden ikke så god? Fatter ikke at alle folk er så klar på en spiller de ret beset intet aner om..

 6. Må indrømme at jeg ikke hved hvem han er.undre mig bare over at hvis han er så god som der siges . hvorfor koster han så ikke mere.de burde jo kunne få meget mere for ham og hvad vil han i dk.dette beløb er små penge for mange andre ligaer’. Jeg er måske pessimistisk men vil mene at der er et eller andet galt eller også tager de pis på os over i peru.eller måske er det en ny Dioh

  • Grunden til at han kan hentes ‘billigt’ nu er den økonomiske situation i klubben. Den siddende præsident i klubben overtog magten i starten af året. Han har lovet at få klubben på økonomisk rette vej igen. Han har fyret hele den tidligere bestyrelse, skaffet sig af med nogle overflødige trænere og givet nogle spillere fri transfer for at komme af med lønudgifterne.

 7. Tror at der menes at dk’s vejr og det vejr raul er vant til er meget forskelligt!
  Goal filmene med den mexikanske spiller der flytter til England er et ret godt eksempel på dette :-)

  Dernæst så ka gf ik kaste penge efter de store spiller, og må derfor nøjes med the upcoming players ;-)

 8. Det er klart, at en spiller som ikk koster mere, og står foran et skifte til Agf, ikk er den nye Messi… Men det er den hylde vi kan plukke fra, og lad os håbe at det ikk er en rådden frugt…

  • Såfremt der er hold i historien vil jeg næsten sige det modsatte, dog uden at vove at kalde ham Messi. Når man tænker på at vi har fået Hjalte, Søren Larsen, Søren Berg, Stephan Petersen m.fl. uden at betale en rød øre for det, så må BSN og PS vel virkeligt mene der er noget talent i knægten hvis de smider 3,6 mio. efter ham.

   Jeg ved ikke om det er fordi folk er forvænte med at se City købe spillere, men AGFs dyreste køb i historien er stadig Dioh, til 6,5 mio. eller noget i den dur. Er man klar til at smide 3,6 efter en spiller, med tanke på at vi principielt ikke ejer en krone (jvf. vores forventede underskud på omkring 37 mio.), må der ligge nogle store forventninger bag. Men vi må vel bare håbe han kommer til at gøre det godt, såfremt der er hold i historien.

 9. MSS (Svar) 27/08/2011 – 23:20:17

  Mon han ikke får et problem med kommunikationen i truppen..

  JEG kender en TOLK så!! min kollega kommer fra peru:)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here