Martin Jørgensen har med en lang række flotte kampe været en af de bedste for AGF i dette forår. Den snart 36-årige midtbanespillers kontrakt udløber sommeren 2012, men den nuværende kontrakt, som altså udløber om under et år, bliver ikke nødvendigvis den sidste. Jørgensen er ikke afvisende overfor en forlængelse.

– Som det ser ud lige nu, så ja, så vil jeg gerne fortsætte. Man lad os nu se til foråret, siger Martin Jørgensen til stiften.dk.

Han understreger at han stadig holder af sit job.

– Jeg har det godt og jeg kan lide mit arbejde. Det er klart, at hvis det regner en dag, så synes jeg da heller ikke, det er sjovt. Men når man så først kommer herned (på AGF, red.) så er det alligevel dejligt, siger midtbanespilleren.

Martin Jørgensen kom hjem til AGF i vinteren 2010 efter et langt ophold i Italien.

 

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here