Den peruvianske landsholdsspiller, Raúl Ruidíaz, har gennem længere tid været sat i forbindelse med et skifte til AGF. Et sådant skifte tyder nu på, at være særdeles nært.

Ifølge den offensive spillers facebook, er angriberen i forhandling med AGF. Larepublica.pe bakker op om historien, da de fortæller, at Raúl Ruidíaz er tæt på at have en aftale på plads, og at det blot er små detaljer der mangler, før Ruidíaz kan færdiggøre underskriften af kontrakten og kalde sig AGF-spiller.

I følge rygterne skulle Ruidíaz ankomme til Aarhus mandag.

10 KOMMENTARER

  1. Shiit de peruvianske medier må da efterhånden få medaljen for at være verdens mest utroværdige medier. Det er jo helt vanvittigt.

  2. Det er bevist før – at når det drejer sig om fodboldspillere, så går behandlingerne af arbejdstilladelser, ekstremt hurtige. End hvis det drejer sig om “almindelige” personer

  3. Men der går jo nok lige et par uger med arbejdstilladelsen alligevel!
    Men det er også fint nok, jeg regner med at det er rimelig svært at få en spansktalende spiller til at glide direkte ind i start 11’eren! Forhåbentlig kan manden lidt engelsk!

    Men for fanden.. Giv os nu den højreback!

  4. Arbejdstilladelsen skal vel ligge klar inden transfer vinduet smækker i… Ingen grund til at købe en spiller man ikk kan bruge…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here