Ifølge det peruvianske medie, depor.pe, så har Raúl Ruidíaz’ klub Universitarios sendt deres tilbud til AGF, som endnu ikke har svaret. Man forventer, at AGF giver det endelige svar på buddet i morgen.

Ifølge mediet, så vil Raúl Ruidíaz’ tyske agent, Ninmar Akcan, ringe til aarhusiaerne i morgen, for at få det endelige svar på om man ønsker at købe Raúl eller ej.

Foto: Ronaldo Schemidt

12 KOMMENTARER

  1. Men hvis han er en af de gode på holdet, så finder jeg det underligt han kun fik en halv time (hvis han er på vej ud). Jeg har efterhånden set Kniven hive så mange kaniner op af hatten (især Jørgensen, Hjalte og Larsen), at jeg giver ham 100% opbakning og er sikker på vi får en fed signing…who ever it might be.

    • De sparede en del profiler i kampen igår, fordi de skal spille copa america onsdag, så det kan ligeså godt skyldes at hvis handlen ikke bliver til noget, så skal han spille der

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here