I morgen aften tager AGF imod Horsens på Casa Arena. Cheftræner Peter Sørensen har udtaget truppen til opgøret, hvor der blot er en enkelt ændring i forhold til seneste kamp. Anders Nielsen står over mens georgieren Davit Skhirtladze støder til.

Truppen ser således ud:

Steffen Rasmussen
Emil Ousager

Jerry Lucena
Arthur Sorin
Atle Roar Håland
Adam Eckersley
Mikkel Kirkeskov
Anders Kure

Søren Berg
Martin Jørgensen
Kasper Povlsen
Stephan Petersen
Casper Sloth
Emil Scheel
Davit Skhirtladze

Aron Jóhannsson
Peter Graulund
Søren Larsen

AC Horsens – AGF har kickoff i morgen klokken 19.00.

18 KOMMENTARER

 1. Kasper povlsen er for langsom og for lille. Mener ikke han er stærk nok, synes faktisk vi skal købe en som kan erstatte ham

 2. Kasper Povlsen sætter ikke en fod forkert. Det er ikke ham der skal score de flotte mål, eller spille sprudlende, men uden alle de meter han løber i samtlige kampe, ville vores motorrum mangle meget. desuden, er der ingen grund til forstærkning på den plads, da vi har Hjalte Bo, den dag han vælger at komme tilbage :)

 3. Champ, hvis det er en der har en god kondi så er det sku Kasper povlsen, det er i hvertfald noget fis det du skriver om Kasper, der er jeg uenig

 4. Jeg har ikke skrevet at han ikke har en god kondi, men at han er for langsom og for lille til at kunne styrer en midtbane.
  I min verden skal man ikke bare ha´ en spiller som rydder op på midtbanen, men lad os nu se om Hjalte kan gøre den store forskel, selvom jeg umiddelbart ikke tror han kan gøre så meget i startfasen.

 5. Du glemmer vist at hver gang når Kasper Povlsen tackler en modstander, så ligger de ned ;) Helt samme fysik har Sloth jo ikke, han gi’r sig ikke 100 % når han skal løbe efter bolden, men han er selvfølgelig ikke så gammel, så det skal nok komme. :)

 6. du er jo helt skudt “champ”??

  Kasper Povlsen er den mest løbestærke spiller i vores trup .. udover det, er han den stærkeste spiller i hele truppen, mener faktisk han nævnte i et klip for et år siden at han bænker habile 121 kg, hvilket vidst skulle være noget mere end nr. 2 på listen.

 7. hahaha “Aria Dj” så fordi han bænker meget betyder det så han er fysisk stærk på en fodbold bane, NEJ!. Jeg har min mening og jeg synes ikke han gør det godt. Casper sloth er selvfølgelig ikke så fysisk stærk som Povlsen men der skal nye kræfter til. Han har gjort det godt de gange han er blevet skiftet ind, så mon ikke snart det er hans tur til at starte inde;:;;

 8. han er både bred over skulderne og løber mere end andre i kampene?? altså hvilket fysisk parameter er det han mangler i din optik?? Fair nok at du synes han spiller dårligt. og desuden kan Casper Sloth aldrig blive en direkte erstatning for Kasper Povlsen, da deres roller på banen er meget forskellige .. Vi har vel ikke andre decideret balancespillere i truppen udover Kasper Povlsen ..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here