Der har været sagt og skrevet meget om peruvianske Raul Ruidiaz, der i flere medier er blevet meldt på vej til AGF. I følge de peruvianske medier skulle han være på vej til Danmark for at skrive under på en kontrakt med AGF, men AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen kan ikke helt genkende den historie:

– Det er ikke en spiller, der er på vej hertil. Der har været en snak omkring ham, men det er ikke en snak, der munder ud i noget endnu, fortæller Brian Steen Nielsen til TV2Sport.

Sportschefen bekræfter at han har været nede og se Ruidiaz spille, og at han synes han var dygtig.

8 KOMMENTARER

 1. Dog ville han i morgen se meget, meget dum ud i den danske presse, hvis Raúl alligevel bliver præsenteret i den hvide trøje. Som sportschef duer det ikke at lyve, og derfor er det nok desværre sandt, hvad vores kære BS siger. Ingen peruviansk Messi i denne omgang….

 2. Det er en sjov sag. Alle de peruvianske medier mener at han er i Aarhus, da der skulle være en klasul i hans kontrakt at han kan rejse gratis til vinter.
  Så BSN har sikkert ret. Han kommer ikke, men han forhandler om en kontrakt til nytår hvor AGF får man gratis i stedet for 500.000 dollars.

 3. Brian Steen har ihvertfald ikke en lovende karriere som pokerspiller for det var helt tydeligt at aflæse at han ikke fortalte sandheden på TV2 Sport! ;-). Om Ruidiaz som kommer eller ej er en anden sag, men der er slet ingen tvivl om at Brian løj så vandet drev :-).

  Og selvfølgelig må en sportschef lyve. Nogle gange er det jo ligefrem temmelig vigtigt at han lyver, da der er andre interesser der skal plejes end bare medierne.

 4. @ En eller anden:
  Der er forskel på at lyve om sandheden og på at fordreje den eller skjule den. På spørgsmålet om Raúl Ruidiaz er på vej til GF, svarer han “nej – det er han ikke”. Hvis han var på vej, ville han have pakket det ind og sagt, at han ikke kan udtale sig om det, at han ikke vil kommentere det el. lign. Jeg vil på ingen måde give dig ret i, at det er normal kotume for en sportschef at lyve.
  Han kommer ikke.

 5. Jeg sagde ikke at det var kotyme at lyve som sportschef, men det er eddermandme nødvendigt i nogle situationer. Det kan der være rigtig mange årsager til. For det første afviser BSN sandsynligt så meget som muligt, da han ikke ønsker at deltage i det spil der foregår i medierne, hvor formålet er at presse prisen op på Ruidiaz. Derudover er det også tænkeligt at AGF er i forhandlinger med andre klubber om andre spillere. Al information der slipper ud fra sådanne forhandlinger kan være skadeligt i forhold til eventuelle andre forhandlinger. BSN er en jysk købmand og du kalder det at fordreje sandheden.. og det kan vi da godt kalde det. Personligt tror jeg dog på at BSN løj da han sagde der ikke havde været i forhandlinger ;-)

  Brian Spin Nielsen udtaler stort set aldrig “ingen kommentarer”. Brian bruger nemlig medierne klogt i forhold til at presse priser på spillere. Det betyder også at han tiltider må gradbøje sandheden engang imellem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here